2019. február 18., hétfő

Nyűgös...

Szerintem pont benne vagyok az élet közép válságon. Ne haragudjatok, hogy ide zúdítom... De senki nem kíváncsi erre. Úgyhogy most szólok lapozz, ha nem  vagy rá kíváncsi, teljesen megértem.

Valahogy semmi sem jó... Pedig aránylag minden rendben van, vagyis.... Vannak olyan dolgok amik nincsenek, de ezen én nem tudok változtatni. Vagyis lehet tudnék,  de nem akarok. Pedig majd kell, és imádkozom magamban akkor ott abban a helyzetben, legyek csendben. Pedig az egyik rossz tulajdonságom, hogy mindig tudni akarom az igazságot. Vagy kimondani
.. Nem kell mindig, hogy járjon a szám. Az a baj ebben, hogy akkor meg kiveszi belőlem a kedvet. Kedvet a jóhoz, az örömhöz, a boldogsághoz.
Most azon vagyok, hogy visszajöjjön a kedv.
Nagy meló ez nekem, mert ha nem értem miért bántanak, nem kedvelnek  ennek hangot is adnak, nehéz csendben lennem és figyelnem csak, megérteni amit nem tudok.
Tudom, hogy hirtelen haragú vagyok, néha hangos, és szeretem az igazságot ..

Azt is tudom, hogy akik a legfontosabbak azok itt vannak velem, mégsem kerülheted el ezeket a dolgokat ...

Na ennyit a nyígről, lassan megyek dolgozni .. Süt a nap, és lehet el döntöttem ha esetleg új autót veszünk milyen lehetne.... 😉


6 megjegyzés:

  1. Igen, igen gondoljál valami szépre és a nap is szebben fog sütni!

    VálaszTörlés
  2. Szia! Vannak borúsabb napok, de nem biztos,hogy más miatt érdemes elrontani a napodat! Ér ő annyit?
    Ki lenne az " új családtag", akit választanál?
    Szép napot!Edina.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia vannak... Nem ér annyit! Át is próbálok rajta lépni.
      Még csak terv .. Jól át kell rágni mert nem mindegy anyagilag sem, nem tudom mi lenne jó tökéletesen. De ha újat vennénk akkor most az új Suzuki ignis lenne a választás." olcsó" kicsi, jó fogyasztás .. De még rágjuk a dolgot.:)

      Törlés