2019. február 8., péntek

Próbálok... 😊

Tegnap előtt arra gondoltam, milyen régen fájt a fejem. Próbáltam fel sem idézni mikor.....erre tegnap reggelre 😔 És persze ma is. Talán jobb lesz délutánra.
Ma jó lenne kicsit nyugis nap lenne.... De nem lesz, mert szűrés, ultrahang... Még van elmaradásom is.. Több is... :( de, mondhatnám utána, juhej  hétvége, de az is tele van. Legalább van, ugye??

Nem panaszkodom. Próbálok pozitívan élni, nem mindig sikerül, de próbálok 😊💕

7 megjegyzés:

  1. Képzeld az egyik kollégám ajánlott migrénre egy gyógyszert amit eddig nem ismertem és nem vényköteles és JÓ! Spedifen 600 https://pingvinpatika.hu/spedifen-600-granulatum persz én Drotaverinnel (a Nospa olcsóbb fajtája ) együtt veszem be de kb 10 perc alatt vagy annyi sem kell elmúlasztja a fejfájásom, amit eddig nekem csak a Flector tudott, de az is hosszabb idő alatt. Amúgy én is most gondoltam át, hogy a hétvége ugyanolyan strapás lesz és már most fáradt vagyok, de majd csak lesz egy kis pihenés is, mondjuk vasárnap délután:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vasárnap délután remélem nekem is :) megnézem ezt a gyógyszert egy saridont vettem be reggel délután munkába annyira fájt hogy egyszerre 2 saridont vettem be, így még élek . 😊

      Törlés
  2. Nekem a brufen tablettát ajánlották legutóbb. Eddig mêg nem kellett kipróbálnom, de ma már lehet, hogy mégis szükség lehet rá.
    Legalább dolgozni nem kell menni hétvégén, azért az jó benne. 💐🌸🌹🌷

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az sem vált be, pedig 800mg ibuprofein. Remélem mégsem kell kiprobalmod! 💕

      Törlés
  3. Anikó, lehet hogy front miatt fáj? Nem próbáltál valami antifrontot?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régen próbáltam... Volt, hogy bejött , volt hogy nem... Van mikor ezjon be van mikor más .. 😔

      Törlés