2019. november 20., szerda

A Fiúk 😉😲😁❤️

Tegnap beszélgettem egyik kolléganőmmel. Hiányolta, hogy a fiúkról nem mesélek sokat. Tényleg nem, ezt ti is szoktátok hiányolni. Nem mintha nem lennének ők is a szívem csücskei. 😁 Hol így, hol úgy. Kamaszok, nagyon, ugye duplázva.
Mindig a jó oldalát próbálom nézni... Persze néha eldurran az agyam tőlük. Most éppen pittyegett a telefonomon a jelzés a KRÉTA napló üzent. Bence elkésett az első óráról. Miért? Mert bár 7 órakor bementem hozzá a szobába keljen fel, fent is volt, világított a feje a telefontól, de negyvenkor még itt szerencsétlenkedett az ujját bekötni, mert tegnap elvágta. Lekéste a buszt, pedig egy perc a buszmegálló tőlünk. Persze mondtam neki, hogy nem most kellett volna, csak flegmán valamit odavetett nekem, ez mostanában így van. Duplán. Mert a puszta létezésünk is zavarja őket.
Konklúzió :legalább a második órára bement. Aztán egy idő után hív a tanár, hogy kérem szépen figyeljek már jobban a gyerekre. Na ja, szar anya vagyok az biztos. Lehet, hogy az iskola padig kéne reggelente kísérem őt, ki fújni az orrát, majd lesegíteni a kabátját és betolni a széket alá háromnegyed nyolckor.😉
Dávid meg valamit hablatyol, hogy nincs tanár és így nincs meg tartva az óra. Őt még követni sem tudom, nem látom a KRÉTA-n, de nem is érzek rá kényszert, hogy lássam 19 éves.
Pedig nekünk is milyen rossz, hogy ennyire megváltoznak, hogy felnőttek legyenek. És ez nem egy olyan ripsz ropsz dolog, évekig megy, hol harccal, hol kiábrándultan, hol beletörődve. Oké, én már tudom, nem marad ez így, mégis olyan fájdalmas.

Persze próbálom pozitívan felfogni, azért egy-egy dörmögésem után, kicsit változik valami. Ha valamit megcsinálnak nem győzök hálálkodni érezzék a pozitív törődést is.
De mit is tudnék tenni most???
Várom a végét. 😁
Aztán jön Csenge.... 😲

3 megjegyzés:

  1. Nincs gond, így válnak le:), de ezt te is tudod... Na most ebből a szempontból könnyebb ha érettségi után elmennek koleszba és ott kamaszkodhatnak kedvükre:) Amúgy meg tényleg ha van kedvük segíteni akkor tök jól meg tudnak már csinálni mindent!!!

    VálaszTörlés
  2. Lesz ez még így se! Lassan benő a fejük lágya és minden jó lesz. Az öcsém most 20 éves és pár hete dicsért meg először úgy igazán engem. Most kezdi lassan értékelni a családot, hogy van ez a védőháló. Emberek, akiknek ő akkor is fontos, amikor a barátai felé sem bagóznak, mert mindenki éli az életét egyetem-munka-csajozás háromszögben.
    Bizos vagyok benne, hogy jól csináltátok a dolgokat és abban is, hogy Mesi mint legnagyobb testvér is kiváló példa előttük.

    VálaszTörlés
  3. Ott a pont: "mert a puszta létezésünk is zavarja őket"..... :(

    VálaszTörlés