2019. november 6., szerda

❤️❤️❤️

Ma voltak Mesiék ultrahangon. Kötelező 12 heti uh. Kombinált vizsgálatot kértek, volt 20perc felvétel is. Gyönyörű, drága kicsi csillag. 90%-ra megmondták a nemét.
Minden teljesen rendben volt, a hematóma már icipici 🤗😇13 hetes a baba, mikorra van kiírva Mesi? Május 11-re, szülinapom. 😁😁😁😁
Na, lehet tippelni a baba nemére😁... ❤️

9 megjegyzés:

  1. Gratulálok!!! megérzéseim szerint kislány :-)

    VálaszTörlés
  2. Nahát, én meg május 10-én születtem! Tudja ez a kis lurkó, hogy a legszebb hónapban kell világra jönnie😉. Örülök, hogy minden rendben van! Nagy ölelés a szülőknek és a nagyszülőknek is!
    Jutka(2 kicsi unokás nagyi🙂)

    VálaszTörlés
  3. Kislányra szavazok én is. :-)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok ! Lehet hogy fiú unokád lesz?

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Annyira örülök nektek :) Gratulálok!
    Kb. Csenge 3 éves kora óta követem zugolvasóként a családotok történetét. Olyan hihetetlen, mennyi minden változott azóta. Vérzett a szívem, amikor bezártál, korábban is többször hittem, hogy abbahagyod, de most április óta már beletörődtem, itt a vége. Kb. heti egyszer erre néztem, hátha visszatérsz és mire teljesen elengedtem, 1 hónapon belül jelentkeztél. (Anno miattad tettem kísérletet a blogolásra, kedvet kaptam tőled, még kommenteltél hozzám aztán eltűntem rövid idő után)
    Lehet, kicsit off ez a komment így, de csupán azt szerettem volna mondani, hogy köszönöm neked, hogy beengedsz az életetekbe, hálás vagyok, és látod, előbb vagy utóbb minden jóra fordul.

    Hatalmas tisztelettel:
    Mrs. Vanille Cinnamon

    Ui: szerintem kislány

    VálaszTörlés
  6. fiú! :D szerintem, ha 90%-ra mondták...

    VálaszTörlés