2019. november 21., csütörtök

Hűha 😉😁❤️

Kicsit hideg volt ma este a futáshoz, de jól esett, főleg a végén. 😉
Nem gondoltam, hogy képes leszek ma erre. Tegnap reggel óta, olyan migrénem volt, hogy jaj. De vettem kólát meg egy advil ultra és két algopirin utánzat megtette hatását, délutánra elmúlt a fejfájás.
Persze kicsit mindenki túl van feszülve, érzem ezt a munka helyemen. Én próbálom nem húzni magam, hogy dec 20.-án bár nem leszünk már nyitva, leltározunk és 5-kor lesz batyus karácsony csak, amikor már mindenki menne haza családjához. Azon sem, hogy 6-án, pénteken is este 8-ig leszünk bent, mert karácsonyvaró műsor lesz a gyerekeknek már.
Közben Zsolti már dec 12.-től itthon lesz, mázlista. 😁
Na majd kiadom neki a feladatokat. 😉 Amúgy megérdemli.
És durva, egy hónap kB és karácsony. 😲

Közben lány búcsú, szülinap, mikulás, advent, ESKÜVŐ és karácsony. Mozgalmas december lesz, az biztos! ❤️

6 megjegyzés:

  1. Tényleg mozgalmas lesz a decemberetek! Húúú , de boldogan mozgalmas:)

    VálaszTörlés
  2. Annyira megváltozott az újrakezdés óta a blog hangulata jó irányba. :)
    Szeretem a vidám, jókedvű és pozitív hozzáállású posztjaidat. Nem tudom, hogy érzed-e magadon, de sokkal inkább a pozitív dolgok kerültek fókuszba, könnyebben meglátod a jót mostanában és így talán több jó dolog is történik veled/veletek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, lehet igazad van. Amúgy jó lenne.. ❤️

      Törlés
  3. Elgondolkodtam a fejfájáson. Azért, mert szegény lányomnak is hasonló problémája volt, míg egy orvosi beszélgetés során arra jutottunk, hogy ez talán nála egy agyi érszűkület lehet, mely a hideg hatására, mint minden anyag összehúzódik és az váltja ki a fokozott fájdalmat. Ő ezért költözött a Kanári szigetekre... De ezt nem teheti meg mindenki, mindenesetre ezt érdemes lenne nálad a dokinál felvetni, mert egy háló beépítésével ezt korrigálni lehet, ami nem engedi az összehúzódást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éppen ma is fáj a fejem :( de műteni???? Jaj, nem merném, viszont kanari szigetekre szívesen költöznék. 😁😁😁🤗

      Törlés