2010. március 30., kedd

Öröm:-)))

Még az a jó hogy olyanoknak árultam előbb el a titkunkat:-) , akik örülnek a mi örömünknek! Így nem (nagyon) bosszant aki mégsem örül annyira!:-))) Persze tisztában vagyok vele hogy sokaknak nem tetszik a mi életünk. Gondolják, van már három gyerekük, ebbe a nehéz világba még egy gyermek....Valahogy azt érzem hogy a mai világban mindenki csak saját magával törődik. Még ha családban él akkor is! Én mindig megerőszakolom magam, hogy csak magammal foglalkozzak. Tudatosan kell csinálnom, mert különben nem tenném. Nem azt mondom hogy alárendelem magam a családnak, de én akkor érzem jól magam ha együtt vagyunk. Persze nem látom magam kívülről milyen lehetek...Nem erre a világra való! ;-) Ezt már sokszor megbeszéltük Drága Barátnőmmel. Persze azért vannak napok amikor én is olyan igazi nőcinek érzem magam! Saját magam...:-)Most kicsit úgy érzem össze vissza hablatyolok...aki ismer az tudja mire gondolok aki nem, az nem biztos hogy itt fog megismerni!:-)
Én örülök a babának, Zsolti is és ez a lényeg a többi nem számít!:-)

4 megjegyzés:

  1. Szia Anikó!
    Tehát tudja a család is már?
    Az emberiséget szerintem csak a család intézménye mentheti meg, és ezért óriási dolog, amit a családodért teszel!!!! Ahol pedig három gyerek elfér, ott elfér már a negyedik is.
    Bármi van, mindig elmondhatod nekünk.
    Puszi
    Hugi

    VálaszTörlés
  2. Kedves Anikó!
    Bár még olyan nagyon nem ismerlek, de úgy érzem, pontosan tudom, mire gondolsz, amikor a fentieket írod. Lehet, hogy azért, mert énbennem is ezek a gondolatok, elvek motoszkálnak :)
    Nekem hosszú időbe telt, míg megtanítottam magamnak, hogy nem a külvilágnak kell megfelelnem. Örülök, hogy Te már így élsz! :)

    Szeretettel:
    Ildi

    VálaszTörlés
  3. Szia Hugi!
    Nem tudja a család még! Nem is tervezem nekik elmondani még. Valahogy most nem fontos...A környezetemben reagáltak úgy ahogy nem vártam! És nagyon örülök hogy bármit elmondhatok nektek! Annyival könnyebb így! Nem véletlen hogy mi megismerkedtünk így!:-)
    Puszi!
    Anikó

    VálaszTörlés
  4. Szia Ildi!
    Nem is tudjátok elképzelni ilyenkor mennyi erőt öntötök belém. Pár mondat és újra van erőm folytatni. Na, azért bennem is szokott lenni kétely, biztos jól csinálom? Jó ha ennyire szeretnék valamit? Mert én nagyon félek a csalódástól, elég türelmetlen is vagyok..És ezt is gyakorolni kell tudatosan! ;-)
    Köszönöm a mindig kedves szavakat!!!!

    VálaszTörlés