2010. március 2., kedd

csaták....

Mert ez a blog azért jött létre hogy az álmomról is írjak, így elég érdekesre sikerült a hétvége. Családi vasárnap délután volt. Próbáltunk beszélni apósommal és anyósommal, meg a sogórnőmékkel a házeladásról. Nem nagyon sikerült normális hangsúlyban megbeszélni. Kicsit furcsa az élet. Valakinek, jelenleg apósomnak felajánlasz egy olyan lehetőséget, amit ha nyugdíjas lennék, maga a paradicsom lenne. Nyugalom, csend, jó levegő. Erre kifogás: arzénos víz????, van e kuka a háznál????, mekkora hó esik??? És jó lenne fél évet ott lakni hogy kitapasztalja milyen az időjárás????, ja és mindenki inkább Budapestre költözik fel, nem vidékre megy le...szóval ezt már nem lehetett normálisan tűrni, felment a pumpánk rendesen. A csattanója a dolognak sógórnőm, aki közölte, nem tudom mi okból, hogy akkor menjek idősek otthonába anyosómék. Ami bennünk fel sem merült. Én vállaltam őket hogy ha egy faluba költözünk akkor idős korukban ellátom őket. De választhatják hogy itt maradnak csak akkor nem biztos hogy 300km olyan könnyen megteszek hetente. Akkor sogórnőmék lesznek velük. Tipikus esete nálunk a média szűklátókörűsége. Konkrétan a Mónika sóóóóóóóó, és a híradó. De abból is a rossz leszűrése. Teljes begyepesedés!:-( Na de minket nem tántorít el az elhatározástól hogy MEGYÜNK, vagy jönnek vagy nem, Ő döntésük. Persze ez azért fontos, mert bár külön házrészben vagyunk de egy telken és egy házban anyosomékkal. Együtt kell eladni a házat. De mivel mi Zsoltival ebben a dologban elég határozottak vagyunk nem érzem hogy apósom meg tudja akadályozni ezt. Meg persze csak álom hogy ez hamar menni fog....de menni fog!!! Muszáj.:-)

De ugye az élet nem áll meg és nem is tudjuk átugorni ezt,;-) így vettünk tapétát a nappaliba és hétvégén tapétázunk!:-) De várom már! Azért én szeretek itt lenni csak sok kis bosszankodás van.
Mai főzésem pedig vörös lencséből főzelék és hurkát sütök mellé. Majd hozok fotót.
Ja és a nappali gyönyörű zöld lesz, na mindenki elindíthatja a fantáziáját:-)))))

3 megjegyzés:

  1. Persze, hogy megy majd. De nem azért, mert muszáj, hanem azért, mert nagyon szeretnétek, és mert megérdemlitek. És mert én úgy, de úgy szeretnék kávézni Veled a lugasban!
    A nappali csodaszép lesz, ebben biztos vagyok, de azért türelmetlenül várom a fotókat is!!!

    VálaszTörlés
  2. Szia Anikó!
    Sok sikert, és kirtartást! Remélem a család is mellettetek lesz.
    Várom a fotókat én is.
    Hugi

    VálaszTörlés
  3. Aranyosak vagytok nagyon!
    Puszi
    Anikó

    VálaszTörlés