2011. február 16., szerda

Klub:-)

Írhatnám, üdv.: az éjszakai vasalók klubjában.:-) Mert ma ezt terveztem, de valamit érez a kis Drága Csenge, mert szokásától eltérően, ma fél nyolc helyett amikor aludni szokott menni, még mindig ébren van, fent a kiságyban. De én gonosz anya;-) most nem megyek fel. Előbb repeta vacsi közben irtó aranyos volt. Miután a gonosz anya azt hitte melege van, (ja, a bömbitől selátotott-sehallott) levetköztette, pelenkamustra is megvolt, kapott pótcicit. Varázscici ez én mondom, mert ahogy a szájába kerül csend van. :-) Sőőőt ma, még megpróbált közben beszélni is. Nagyon tetszett neki, mert nagyokat rötyögött magán. Én mint gonosz anya, alig bírtam megállni hogy nem kapjam magamhoz és össze vissza ölelgetés mellett, puszilgassam.:-) De nem lehet, mert akkor felkel és nem alszik el. Úgyhogy visszaraktam aludni. Eddig elégedetlenkedett, de most csend van.
Persze tele volt ma élménnyel. Ma döbbentem rá hogy mennyit fejlődik Csenge, napról napra. Ma követte a kis buksiját mindenki után, aki elhaladt mellette. Majd imádva, hangosan sikongatva ugrál a hasamon, és míg én vele kacagok és mondom neki a magamét, hogy kéthónapos baba még picike ehhez, és régen még pólyában voltak a babák, nem az anyukájuk hasán ugrálnak, és közben jó nyálasan brümmögnek mint a kisautó. :-) Igen, ma megtanulta ezt is, bizonyám! És mikor meglát, mindig nagy mosolygás van ám, én meg olvadok...hmmmmmmmm. Na jó abbahagyom az ömlengést...Imádom na!!!

Többiekről is írjak, Mesi szerelmes. De hogy ezek a mai fiatalok....nagyon aranyosak, megbeszélték a szerelmével, hogy tetszik az egyik a másiknak de nem szabad senkinek sem tudni róla. Még az iskolában sem lehet tudni senkinek, sőt nem is nézhetnek egymásra, és ne is beszéljenek róla. Ja........., már az egész iskola tudja szerintem.:-)))) Mert pletykások ezek a csajok;-))) Csak bízom benne a tanulás rovására nem megy.
A fiúk, helyesek aranyosak. Van mikor ördögök, de most nincs okom panaszra, vagyis lenne, de sajnos az nem Bencén múlik(csak)hanem sokunkon. Tanulása miatt.

Na akkor megyek a klubba, VASALNI!:-)))

1 megjegyzés:

  1. Beveszel a Vasalók Klubjába?:-)
    Mesi aranyos lehet nagyon!Titok!?Vagy mégsem!:-)Ismerős!

    VálaszTörlés