2011. április 5., kedd

Tavasz...

Szép napok is voltak hétvégén, és végül is azóta is tart. Lassan hozzászokunk a kinti élethez, kiköltöztettem a szobanövényeket, persze amit lehet. Kertbe ültettem virágokat, nagyon szépek, minden fajta színeset, egy rhododerdon bokrot is. Még sosem volt ilyen virágom kiváncsi leszek milyen lesz.
A fűszeres kertbe is bekerültek amiket szerettem volna, petrezselyem, lestyán, bazsalikom, rozmaring. Már lelkesen szedem róluk a finomságot!:-)
Csenge nagyon szeret kint aludni. Ma voltunk oltáson, öt és fél kiló a popsija. Olyan aranyos volt ahogy bizalmatlanul méregette a doktornénit, majd két szuri után :-( megnyugodott egy pillanat alatt nálam, jó hogy már így megismer. Imádom!:-)

Hétvégén meg volt az első grillezés is. Csirkecombfilét pácoltam be és sütöttünk ki. Majd hirtelen ötlettől vezérelve, kürtöskalácsot sütöttünk. Bence csokisat kért, Mesi kókuszosat, Dávid diósat, mi meg a lepotyogott alapanyagok után Zsoltival vegyeset kértünk.:-))) Jó nagy sütőfánk van, jól belaktunk belőle. Két délután focimeccs volt a patakon, mi csak szurkolók voltunk Csengével, Zsolti jól kifáradt. ,-) Szóval azon gondolkoztam a hétvégén, mennyi mindent csináltunk, amit télen nem tudunk...
Közben Drága Barátnőmnek a kislánya egy éves lett! Drága Borika, Isten éltessen nagyon sokáig! Nagyon hiányoztak Nekünk. Olyan jó lett volna megpuszilgatni, Őt is, és Anyukáját is. Na de, ami késik nem múlik:-)))

Hozok majd képeket, csak technikai problémáim vannak!;-)

1 megjegyzés:

  1. Irigyellek a fűszeres kertedért!:-)
    Kürtös kalács szabadban sütve!Isteni lehet!Akkor nálatok is mindenki másfajtát szeret!:-)Én sütőben szoktam sodrófán és sörösdobozon sütni.

    VálaszTörlés