2011. május 30., hétfő

Hétvége.

Itt vagyok, ragyogok!:-)))

Annyi minden történik a hétvégén (is), hogy nehéz leírni gyorsan míg a kisasszony engedi, Mondhatnátok, miért nem írok este? Mert Csenge, este sem alszik el olyan könnyen, csak ha ott vagyok. Ez van, tudtam én ..(na jó, kicsit reménykedtem, hogy negyedszerre csak sikerül egy alvós baba...:-))))), de nem!)
Szombatra terveztük Pomázon a lovas majálist, a Magyar Várba. Oda is mentünk de gyorsan hazazavart minket az eső! De ez azért volt, hogy vasárnap megismételjük, és milyen jól tettük, nagyon jól éreztük magunkat.
Csenge náthás lett, éjjel szinte semmit sem aludt, így én sem. Zsoltival még késő este is kiporszívóztuk a nóziját. Csak hanyatt aludt az én ágyamba valamennyit, de mivel féltem ráfekszem, így én csak akkor tudtam elaludni egy órát, mikor már Zsolti felkelt, hogy munkába induljon. Bevallom az este kicsit mérges voltam, amiért fáradtságom miatt kiakadtam. Pedig szegény most tényleg nem azért kelt, óránként mert jókedve volt, hanem be volt dugulva az orra.:-(

Ma kicsit elszomorodtam. Voltunk Bencével nevelési tanácsadóba. Nagy a gyanú a diszlexikára:-( Erről bővebben majd később....Szomorú vagyok miatta. Anya ilyenkor mindig annyira szomorú, keresem magamban a hibát, nem tudom? Persze azért nincs rossz kedvem, nem dől össze a világ, ezután is az én langaléta Bencém marad!:-)))

Rakok majd fel pár friss képet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése