2011. május 23., hétfő

Ma nagy dolog történt! Megtanult Csenge tudatosan forogni!!!:) Bizony... Pörög most is mint a ringlisplir(hogyiskelleztírni?????)
Eddig is forgott hasról hátra, de véletlen. Most hangosan kacag mellette és gurul.

Hétvégén bárhogyan is szeretnék írni, mert sok dolog történik velünk, nem megy! Ha van egy kis időm, pihenek(hahahaha) vagy Zsoltival beszélgetek.
Történt egy kis horgászbaleset. Bár szerintem nem is "kis" baleset volt. Pecázni volt Zsolti vasárnap reggel. Fél hétkor Mesi keltett hogy apa hív. Pergetett és a hármas horogból az egyik beleakadt a combjába. (még jó hogy nem a szemébe:-O) Ahogy húzta ki a damilt ami be volt akadva. Én be voltam tojva nagyon, kaptunk az ügyelettől tippet, hogy ....áááááááá nem is írom le kész horror. De kioperálta magának Zsolti, ügyi volt. Jobban be volt tojva attól, hogy be kell menni Pestre ügyeletre.;-)
Így meglephettük a gyerekeket a stranddal. Bukovinszki család három órát bír ki a tömegben. Csenge jó kislány volt a fa alatt, és elméláztunk jövőre mit pacsálhatunk majd vele.:-)))

Szombaton jó volt Bence osztályával "bulizni", megszokott három családdal, jól éreztük magunkat, még Zsolti is. Ennek örülök!

Holnap lesz a házassági évfordulónk! 14 éve volt, ha lesz egy kis időm, leírom milyen volt.;-)

2 megjegyzés:

  1. Milyen ügyi már Csenge!Rmélem Zsolti már jobban van.
    Örülök, hogy a piknik jól sikerült a hétvégén!
    Boldog házassági évfordulót kívánok Nektek!Puszi

    VálaszTörlés