2011. július 7., csütörtök

Köszönöm:-)

De aranyosak vagytok! Nem szemrehányás volt, dehogyis!:-) Csak néha van olyan furcsa képzetem senki nem olvassa a blogot, nem mintha úgy írnám mintha másoknak írnám, hanem önző módon jólesik, magamnak..
Nelli, nagyon hiányoltalak, kutattam miért nem írsz, nem csak ide, blogodra sem. De megnyugtató a hozzászólásod, hogy nincs baj, és igen nagyon jól éreznétek magatokat! Én csak ajánlani tudom, ez a teljes kikapcsolódás.
Drága Barátnőm, ne irigyelj engem. Én ott voltam öt napot és haza kellett jönnöm.:-( Míg Ti, állandóan egy gyönyörű paradicsomi állapotban vagytok. Készül a kemence, ott a lóca, és csak sorolhatnám, sorolhatnám....
Nem vagyok irigy, mert ezt az érzést muszáj volt kiűzni magamból, megkeseríti az ember mindennapjait.De jólesik hogy Nektek, sikerült.:-)
Talán nekünk is sikerülni fog....talán...
Olyan furcsa, ülve játszik Csenge éppen a szőnyegen.Megy az idő, mint a gyorsvonat!:-))))

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Volt egy blogom, nagyon népszerű, százak olvasták, egyre több időmet vette el, egyre többet követelt és adtam magamból..nem volt jó.. meg kellett szüntetnem mikor már az őrület határán voltam.. aztán el kezdtem írni ezt, az első kb 100bejegyzésben nincs semmi ami az én gondolatom lenne ami rólam szólna, kicsit megnyugodtam, mostanra van egyensúly csak annyit írok-csak annyit adok ami nekem még jó.. alig olvassa valaki, akik olvassák azok is inkább a facebookon vagy mailben reagálnak valamit.. egyéni döntés-habitus kérdése ki mit és miért ír.. az írók ritkán olvasók:) én is nagyon kevés blogot olvasok, a tiédbe be szoktam ugrani, visszaolvasok egyszerrre többet, de nem igazán tudok kommentálni, azonkívül, hogy csudaszépek a gyermekek:)HA szeretnéd, hogy többen olvassanak, "futtasd" a blogod a facebookon, vagy itt a bloggeren.. puszi! Ági a Náncsi.

    VálaszTörlés