2015. július 9., csütörtök

Más...

Érdekes, tegnap éreztem először, hogy melegem van, úgy igazán. Dolgoztam is, úgyhogy a mindenhol a víz folyt rólam.:-)
Mai lehűlés, jólesik. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. ;-) Sok eső itt nem esett, ez baj, mert minden annyira ki van száradva, persze a nagy vihart nem vártam.

Más...a nyaralás, egy hónap múlva már ott leszünk Balcsin. Én annyira nem bánom, hogy augusztusba megyünk, mert ez olyan mint a karácsony, várni a legjobb!:-) Rövid lesz, három teljes nap, és a jövés, menés...így öt nap. De aki a kicsit nem becsüli...ugyebár. Nem messzire megyünk, Balcsi elejére, hamar leérünk. És persze hamar megyünk, kihasználjuk azt a napot is. Furcsa lesz szállodában, még nem voltunk, furcsa lesz a napi háromszori teljes ellátás..ez nagyon jó lesz. Csak nem lesz valami hosszú...mindegy, ennek is nagyon örülök, hogy egyáltalán megyünk, idén nagyon nehéz lett volna megoldani másképp a nyaralást. Sőt, ha nem lett volna ez a lehetőség, nem mehettünk volna..Nem panasz, de azért elgondolkodtam, milyen sokan nem tehetik meg, hogy elmenjenek nyaralni. Mert azért valljuk be nem olcsó mulatság. Én most már azokkal is nagyon együtt érzek.

Más...Fáj a torkom???? MOST??? hihetetlen...
Mai biggyesztés: tök rántva, petrezselymes krumpli, és lecsó. Meg a kenyéren kívül, amit amúgy is sütni kell, lehet, hogy sütök kakaós kalácsot, vagy kuglófot.

3 megjegyzés:

  1. Leilának is torokgyulladása van, szóval ez valami vírusos cucc, nem sok mit tudsz szedni rá, szopogass torokfertőtlenítőt, amúgy nekem is tegnap volt először rendesen melegem, úgy látszik ahogy öregszem újra jobban bírom a hőséget:)

    VálaszTörlés
  2. Nahát, körülbelül egy időben megyünk nyaralni, és mi is a Balcsi viszonylagos elejére Balatonfüredre, majd átmegyünk Siófokra, legalábbis a tervek szerint :) ... Ez a betegesdi pedig ugyan más formában, de nálunk is volt és pont én is erre gondoltam, hogy pont most :) ??? (na jó, a vírusok azért ebben a melegben lubickolnak :) )

    VálaszTörlés
  3. Nálunk volt vihar is, eső is, rá is dőlt a fa az autónkra, úgyhogy van minek örülni. Mi is hét végén indultunk volna le Velencére Beáékkal együtt, most így kicsit nehezebb lesz vonattal, babakocsival menni, de nem baj. Kispesten tarolt a vihar. félelmetes látvány volt.

    VálaszTörlés