2015. július 6., hétfő

nyár van...

Hétvégén felhívott egyik kedves Unokatestvérem. Vagyis, csak ő az egyetlen, unoka testvérem, akivel tartom a kapcsolatot. Na, de nem is ez a lényeg, hanem ahogy kedvesen érdeklődik, hogy kedd óta nem írtam, és nem tud semmit rólunk.:-)))) És hogy Mesi mondja, hogy a vejem(kackac, ha már engem anyósomnak nevez:-D)olvasta, hogy volt macskajaj is a hétvégén, mert olvasta nálam...olyan furcsa érzés kerített hatalmába, olvasott?????
Persze, ez egy nyílt blog, az olvas aki szeretne, nekem mégis olyan sokszor, hogy írok, majd...kész, megnézem a kommenteket, de ugye oda is általában az ír, aki mindig szokott, és azt hiszem, kutya nem olvassa a bejegyzést többet.:-) És akkor valaki mondja, hogy olvasta amit írtam, és még van egy fél mondat is hozzá, furcsa érzés, nem mondom, hogy rossz, sőőőőőőőőőőőőőőőőőt..:-))))

Telik a nyár, jól alapvetően, most éppen Bence jött haza, hogy beázott a telója, múltkor a Mesi húzta le a WC-n, nem viccelek, több telefont nem veszek! Ennyi...

Most jöttünk ki a medencéből Csengével, élvezi nagyon. Zsolti és ő, a nagy úszómester, én is már élvezem, van vagy 35 fokos a víz.:-)))))


Csudába, hajszárítozza ki Bence a telefonját, még a hátlapját sem lehet leszedni ennek....BRRRR:-@

4 megjegyzés:

  1. Ó, engem is olvasnak. Tudtak meg így tőlem őszinte véleményt, lett is botrány belőle. Ez van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem sem nagyon érdekel a dolog, soha nem írtam olyat amit megbántam volna.

      Törlés
  2. Én nem szerettem, amikor valaki visszamondta, és igen lett belőle nálunk is, ezért is zártam be. Jobb nekem ha legalább nagyjából tudom, hogy ki velem, ki ellenem:) A wc nem dugult el? Az lett volna még a szép! Basszus ez azért nagyon durva! A telefon kiszáradhat és jó is lehet, ha nem akarta azonnalk bekapcsolni, mert akkor meghalt... Én Márkó samsungját 2x is kimostam, a második után halt be.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én murisan fogom fel a dolgot...ha ezért valaki elitél, mert olyat írtam...beszélje meg velem...de talán a kamaszok kibeszélése volt a legnagyobb "bűnöm":-)))

      Farzsebében volt Mesi telefonja...és úgy esett be a wc-be.:-( Bencének a telefonját ráadásul nem lehet szétszedni..:-(

      Törlés