2015. szeptember 29., kedd

Folytatom..:-)

Köszönöm, köszönöm..., hogy vettétek a bátorságot, és válaszoltatok az előző bejegyzésemre! Tanulságos volt nekem. Ebből az látszik semmit nem ér a rendszeres feliratkozók száma, mert többségben voltatok, akik nem is rendszeres olvasóim, mármint nincs feliratkozva. Ez tök jó, semmi negatív bejegyzés, ez is mutat valamit nekem, hogy őszinte vagyok, ez az életemre jellemző. (néha nem jó)
Érdekes ez a blog írás, 5 és fél éve vezetem a blogot. Tegnap beleolvastam, az évekkel ezelőtti bejegyzésekbe, és annyira jó volt. Minden bejegyzésnek örülök! És nem tudnám abbahagyni még, ez is jóérzéssel tölt el.


Tehát folytatás.:-)
Ma reggel szipolyozás volt Csenge részéről. Nem tudom, de nálunk a klasszikus dac korszak nem volt olyan három évesen, na de most...Bepótolja, néha mit művel reggel az est fürdés körül...na ketté áll a fejem tőle. Ma reggel, nem AKAROK oviba menni című műsor volt. Klasszikus felvonásban, krokodil könnyek, meztelenül rohangálás..és nem AKAROK öltözni...aztán beértünk az oviba, már jo(bb) kedve volt. Egy fokkal, nekem meg baromi lelki ismeret furdalásom ilyenkor (is).
Közben zajlik a kamaszkor is, de mennyivel jobban átlátom már a dolgokat, mint régen. Sok mindent nem értek, de nem vagyok türelmetlen, tudom, ez csak egy állapot, és ilyenkor nem lehet kényszeríteni őket, semmire. De azért egy bizonyos szint alá, nem mehetünk, és ezt tudni kell nekik is.

Nekem ma kémia doga, csütörtökön matek, angol..hát, mindegy ezen is túl leszünk.

Megyek, sütök kenyeret, meg lehet kakaós kalácsot. Ebéd valamilyen spagetti lesz...megint üres a hűtő..:-(  Majd maradék felhasználás lesz!:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése