2015. szeptember 3., csütörtök

Mint az idő..

Már bekúszott az a furcsa, rossz érzés a gyomrom közepébe, ami mindig is benne  van, mikor suli , ovi van. Persze éppen most tök jó nyugi van, viszonylagos rend is, tudom, mit szeretnék biggyeszteni (lecsót), még az allergiám is kezelhető..
DE, mindenki náthás vagy allergiás, jó, hát mindig úgy vagyok vele, csak ennyi bajunk legyen, ne több.
Ma suliba se kell még mennem, mert nincs órarendünk, de angol szavakat tanulnom kell...(ene), nincs kifogás!
Kettő szülőit én nyeretem meg, naná, az új sulist, és a gimisét...de, kettőt Zsolti. Ovist, meg egy nyolcadikost,(azt nem annyira vártam volna, sokáig tudnak beszélni(beszélgetni). 

Este lámpa mellett elalszik Csenge, ez már olyan jó..de ma beszélgettem vele, míg mentünk az oviba, és kérdeztem mikor akar már ott aludni az oviban? Gondolhatjátok, nem akar ott aludni, mert velünk akar lenni, édesem..Mondjuk, ha rajta múlna, akkor megint március tájékán érdeklődne, az ott alvás miatt..Mint tavaly! És akkor megint én leszek a gonosz, hogy jövőhéten, szándékom szerint, otthagyom délután...Nekem is furcsa lesz, egyik sem volt ott alvós, mert otthon voltam, vagy csak négy órában dolgoztam az anyasági mellett. Akkori törvények szerint nem is hagyhattam volna őket ott. Pedig sajnos szoknia kell a délutáni menetet is, mert a suliban négyig KELL lennie majd.

Olyan vagyok, mint az időjárás..:-) Várom a hűvösebbet, de rettegek a ködös, szmogos hidegtől..:-)


3 megjegyzés:

  1. Nálunk mindegyik gyereket le lehet kérni az iskolából formanyomtatványon, nem mindig van elfoglaltsága Leilának sem, de a hazajövetel miatt ( Vióval buszozik) eljön háromkor. Sajnos a leckéje nincs mindig meg ekkorra, jó lenne ha tovább maradhatna, mert akkor kész lenne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, felsőben kikérhetem, de az első két osztály iskolaotthonos...az délután négyig tart.

      Törlés
  2. Máté is mindig hazajött délben az oviból (akárcsak Toma :) ), mert itthonról dolgoztam és neki is az iskolában 4-ig kellett maradnia az első 2 évben (azért 3-kor én elhoztam általában :) ), de valahogy teljesen simán átállt rá szerencsére, gondolom Csengének sem lesz ez majd gond. Én amondó vagyok (mint ahogy gondolom te is), hogy amíg lehet, jobb, ha minél többet vannak velünk... Már akartam írni a korábbi poszthoz is, hogy nagyon csini Csenge fülbevalója :) , puszi Nektek :) ...

    VálaszTörlés