2015. szeptember 16., szerda

hétközép...

Tegnap megírtuk a föci dogát, ismétlés volt, de megint hibáztam a közepes hőingás kiszámításánál..-) Megint totózás volt, igaz, hamis...Itt aztán nincs lehet, vagy talán...:-) Biztos abban is van hiba, de idén, elengedem, próbálom elengedni a jaj, nem sikerült valami, ideges, szomorú vagyok. Mert, ez az év amúgy is nehezebb lesz, úgy látom, nézem az óra rendet ami, kedden hat óra , három magyar óra, biosz, kémia, föci, de a csütörtök brutál lesz, három matek, fizika, két töri, és két angol. Hogy mihez fogunk kezdeni este hét és nyolc között az angollal, mint a tanár, mint mi? Fogalmam sincs.:-(
Új magyar tanárunk van, itt nincs kecmec, tanulni, olvasni kell, ha le akarunk ebből érettségizni. Feladtam a jó bizit! Cél, a majdnem jó!:-)Kizárom, (megpróbálom a tökéletes, és a parázós ) dolgokat mellőzni. Jól akarom érezni magam. Tegnap nem sikerült. Melegem volt, női dolgok, allergia, parázás Csenge miatt, hogy érezte magát! Fáradt voltam nagyon, olyan 70 évesnek éreztem magam. És a ruhában is nagyon feszélyezve voltam,. Így eldöntöttem , elmegyek ma egykét ruhát venni MAGAMNAK, kardigán, póló, naci sem ártana. Nem állapot, hogy semmi kulturált ruhám nincs amiben jól is érzem magam!

Már a kedves munkásaim dolgoznak,(mosó, és mosogatógép) Fő a bab leves. Dávid itthon van, nincs ma suli, holnaptól Mesi is, nem megy az osztállyal kirándulni. Sajnálom, de az ő döntése már!

Szép napot nektek, igazi kiránduló idő van, jahjjjj de jó lenne menni....

1 megjegyzés: