2015. szeptember 15., kedd

Már jobb...

Na most, hogy tegnap itt nyafogtam, hogy milyen szívszaggató...erre ma Csenge:- (ásít) én olyan fáradt vagyok, nem baj, majd az oviban úgyis alszok!(mosolyog)
Én meg tettem tovább a dolgom, de azért megjegyeztem milyen ügyes, így kell hozzáállni.:-) (közeben olyan boldog voltam)
Mert tegnap délután mikor haza jöttem a szülőiről, jön utánam és mondja..mondja....ahogy lenni szokott, egyszer csak ezt mondja nekem: Anya, én rájöttem miért sírtam tegnap a mosdóban az oviban, mert valami van a szívemmel! Felkapom a fejem..miért mi van a szíveddel? Hát azért hiányzol, mert valami van a szívemmel..Egyszerűen nem tudom leírni mit érzek ilyenkor, annyira kis ragaszkodó, szeretetgombóc!

Pedig ma lehet nem is találkozunk, mert suliba megyek, ki tudja mire hazajövök lehet alszik, délután a fiúk hozzák haza. És még így is jókedvűen ment!:-)

Tegnapi szülői Dávidé volt, az új suliban, rövid és tanulságos volt. Minden félreértés elkerülése végett, olyan érzésem volt, ezzel az iskolával kapcsolatban, mintha az oroszlán szájába dobtam volna be a fiamat. Nincs jó híre az iskolának, pedig...eddig csupa jót tudok mondani róla. Következetesek, de emellett kedvesek, segítőkészek. A szülők szimpatikusak, (akik ott voltak) 22 osztálylétszám, nem nagy, és ez tök jó. Osztályfőnök eléggé morci és szigorú, de azt mondta, hosszú évek óta nem volt osztályaival osztálykiránduláson, de így, két hét után, azt mondta, szeretne menni velük évvégén...:-) Ez mindent elmond! Nagyon meg vannak velük elégedve. És Zsolti itthon rávilágított miért van ez. Mert a mostani felvételin a gimik bekeményítettek és nagyon kiválogatták a tanulókat. Így maradt egy réteg, aki nem jutott be a gimibe, és ezért ide (is) kényszerült. Mi is vésztartaléknak írtuk be ezt a sulit. Beszélgettem egy apukával tegnap, ők is így jártak. Hát ezért jó kis osztály ez! És nagyon remélem így is marad! Nagyon boldog lennék....Valahogy érezte ezt az igazgatónő is, első mondata, hogy megköszönte a bizalmunkat az iskola felé, Mesi gimijébe sosem éreztem ezt!

Ma már belecsapunk a lecsóba nálunk is, föci doga, csütörtökön angol.
Rakottkrumpli lesz a biggyesztés és sütök kenyeret és kakaós kalácsot.

2 megjegyzés: