2016. március 18., péntek

Péntek

Nekem vannak a legjobb olvasóim! Mindenkinek egy nagy ölelést küldök!!!!!

Tegnap matek dogát kellett volna írni...volna....de olyan kevesen voltunk, hogy nem írtunk. Helyette gyakoroltunk még a számtani sorozatokat, négy órán keresztül, nagyon intenzív volt, de mégis jó. Nem volt a padttársam sem, így a magam tempójában csináltam, és volt ami jó volt! :-) Tanárnő meg is köszönte, hogy kijavítottam,  azt aki a táblánál írt.:-)

Milyen rövid volt a hét, mint mindig.. és süt a nap, remélem hétvégén sem lesz rosszabb idő.
Szokásos vásárlás, takarítás. főzés...lesz a mai program. Csenge délig van oviban.

Jön a jó idő, megint mindenki cipő elhasználódásban szenved..:-( Azt hiszem lassan nem úszom meg a cipő vásárlást...ami nem is olyan egyszerű már, mikor ilyen nagyok. És nem is olcsók, és akkor mindig dilemmázom drágábbat, ne annyira drágát...volt már ezzel is, azzal is rossz tapasztalatom. Régebben a Decathlonosok voltak jók. Akkor még csak kinőtték a cipőket, de most már szétmennek neki. És persze a túra cipő helyett, divat cipő kell. Deichmannos drága és sokkszor azok is tönkrementnek. Hiába a jótállás, már nem olyan könnyen cserélnek..
Na de majd kitalálom mi legyen. Én is szeretnék idén egy rohangálós félcipőt. Milyen szép lenne egy valódi bőr cipő...Körbe nézek, hátha kapok valami megfelelőt, jó áron.

Tegnap sütöttem rácsos linzert két tepsivel, ma Zsolti (akinek a rendes neve ugye Sándor) ünnepli a munka helyén a név napját. Milyen érdekes, a régi munka helyére, volt, hogy felajánlottam, hogy sütök, azt mondta nem kell, itt meg ő kérte, hogy süssek a munka társainak valami sütit..:-) Jól érzi itt magát, fárasztó, de úgy néz ki magára talált! Én ettől olyan boldog vagyok! :-)

Na induljon a nap!
Mindenkinek csodaszép napot kívánok!!!

6 megjegyzés:

  1. Boldog névnapot Zsoltinak. Holnapra némi lehűlést ígérnek, az előbb hallgattam. Ki érti ezt az időjárást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága druszám, köszönöm! Nem baj...úgyis lesz egyszer igazán jóidő!!! :-)

      Törlés
  2. Boldog Névnapot Zsoltinak, a cipő ügyet teljesen átérzem, Márkó is nyomul erősen, de ő most épp sportcipőt akar. Viónak is kell vennem, neki a Renoban vett téli bakancsa szétmentés annak az árát visszaadták kártyán, így az ő cipője onnan lesz. Normális cipőt én is szeretnék, de nehéz megtalálnom azt, ami tényleg tetszik, talán a CCC-ben lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! De ha látnád a fiaimat cipővásárláskor...jujj..:-DDDD

      Törlés
  3. Anikó, gondoltam, hogy nem raktál ki bennünket! Nem olyannak ismerlek. :-) Mindenesetre nekem is hiányoztál!
    Zsoltinak boldog névnapot kívánok! Bizony nagyon fontos egy jó munkahely, a jó közösség, biztonság.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Márti, olyan hálás vagyok nektek! (())
      Igen a jó munkahely nagyon fontos..

      Törlés