2016. július 14., csütörtök

elfáradtam

Becsuktam az ajtót mert fáztam...:-D Vicces mi? Tegnap majd megsültem. Este roham tempóban csapott le a vihar...folyamatosan villámlott, ahogy öregszem, úgy félek a vihartól. Persze Zsoltiék, mivel délutánosok, pont abban az időben jöttek, vagyis két vihar között. Nem sokat aludtam most sem. Ma még munka volt, fura valahol nyolc órát végigtakarítani úgy, hogy meg sem állsz, létra fel, létra le...és nem a  saját rigolyáidnak kell megfelelni, hanem másénak.
;-) Pedig kedves emberek akikhez járok jól meg is fizetnek, két nap alatt a fele vizsga díjam megvan. De nagyon elfáradtam, én sem vagyok már mai csirke no...:-D Na, de azért itthon is kell tenni venni, de nem baj.

Tegnap este alvás helyett megírtam az egyik töri tételt, erre jó volt a vihar, Csenge is élvezte az elem lámpázást! :-) Holnap jönnek Nővéremék, lesz nagy játszás Katával.:-)


4 megjegyzés:

  1. Értem már, a takarítás meló. Az más. Nehezebb, de azért pénz jár ami hurrá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csak ezért hurrá..:-) Valami kell most, ebben jó vagyok! ;-) :-D

      Törlés
  2. Én is ugyanígy vagyok az ablakokkal, sőt még most éjjel is olyan fura, hogy be kell csukni párat, mert fázunk... Megint csak azt kell, hogy írja, nagyon ügyes vagy, egy jó kis munkás nap után még tételt dolgozol ki! Csenge pedig..., olyan nagylány lehet már :) ...

    VálaszTörlés
  3. Én is ugyanígy vagyok az ablakokkal, sőt még most éjjel is olyan fura, hogy be kell csukni párat, mert fázunk... Megint csak azt kell, hogy írja, nagyon ügyes vagy, egy jó kis munkás nap után még tételt dolgozol ki! Csenge pedig..., olyan nagylány lehet már :) ...

    VálaszTörlés