2016. július 20., szerda

Jó nap..

Ma jól eltérítettem Csengét.:-) Kérdeztem tőle, hogy eljön e velem a DM-be, meg a gyógyszertárba. Persze, hogy eljött. ;-) Még reggel megcsináltam két töri tételt, de még így is 5 tétel van.  Mondjuk a megtanulásával már haladni fogok, míg írom is tanulom, meg ezt már tanultam, ugyebár.:-)
Na, de elmentünk, elintéztük a dolgunkat, majd még akkor sem gondolt semmi másra, mikor a fornettisnél, pizzát választott...sosem szoktunk ott venni semmit. Majd haza felé vettük az utat, mikor lekanyarodtam a szokott útról is csend volt hátul. Mikor meglátta a patakot, felszisszent, de mikor a pataki játszóteret meglátta, na akkor szinte röpült az örömében, ha ötször nem mondta nekem, anya, köszi, hogy elhoztál ide, ez a legjobb napom! Kicsit össze is szorult a szívem mikor annak örült, hogy tele volt gyerekkel. De nem tudom, a mostani gyerekek is olyanok mint mi felnőttek, mindenki játszik vagy  a tesóval, vagy magában. Csenge is le fől szaladgált..pörgött, hintázott, csúszdázott, patakozott, verset költött (bizonyám).:-) Én kicsit tudtam angolozni is közben. Jó volt, majd hazasiettünk, már főztem krumplis tésztát, kel a kenyér, és isteni lecsó illat is terjeng a lakásban.:-)
Szeretlek NYÁR! :-D

10 megjegyzés:

  1. Jó kis napotok volt Csengével. Neki hatalmas örömet szereztél, te is jól érezted magad, sokba sem került :)

    VálaszTörlés
  2. :))) Olyan édesek tudnak lenni és ilyen kicsiségekkel akkora örömet lehet még nekik szerezni:)

    VálaszTörlés
  3. Én is azt látom, hogy olyan aranyosak, ilyesminek úgy tudnak örülni :)! Szuper napotok lehetett, az ilyenek a legjobbak :)!

    VálaszTörlés
  4. Lám, lám érdemes kimozdulni ha, csak a patakpartig az is öröm.

    VálaszTörlés