2016. július 11., hétfő

mozgalmas

Kánikula, itthon...
Reggel fél kilencre, két szőnyeg kimosva, egyiket bár nagy, a kádban ki tudtam sikálni, másikat kint slaggal, erre a nagy szőnyeget is kisikáltam, hamar így belejöttem a nappaliban, már a helyükön csillognak villognak, közben kenyér sütés, posta menet, lecsó főzés és valakinek gyümölcs túró torta készítés, hát persze, hogy nem lett tökéletes...:-( Ízben is egy kis gikszer volt, és nem akart megdermedni csak nagyon nehezen. Ízlett akinek vitték, de ő is érezte amit én...na mindegy, ettől nem dől össze a világ, de bánt! Így meg vagyok győződve arról bármennyire örülök, minden egyes megkeresésnek, még is, nekem nagyon sokat kellene változnom ahhoz, hogy ezt így tudjam csinálni. Tanulás, tanulás...mindig, minden nap!
Majd egész nap pakoltam, mosogattam, takarítottam, majd délután mentünk a patakra, Csenge pancsolt, én jót beszélgettem Mesivel, Tégla kutyus fürdött, de a legjobban néztem Bence izmos, nap barnított testét, és ahogy ott ült közöttünk, olyan felnőtten, olyan nagynak tűnt....pedig most született, 15 éves lesz 26.-án. :-)
Most ültem le nemrégen, Csengét terelném fel a szobába, de egyedül nem akar...nekem meg két tételt kellene megírnom tőriből, mert tegnap is elmaradt.

Olyaaaaaaaaan tisztaság illat van! SZERETEM! :-) (nem sokáig)

4 megjegyzés:

  1. A szőnyeg surolás nekem is megvolt, amikor szabin voltam, jól is esett, most ablakpuci jön majd a hétvégén:) - Képtelen lennék másoknak sütni, mert akkor sosem sikerülne...-

    VálaszTörlés