2016. július 22., péntek

Péntek

Már egy ideje megfigyeltem, hogy nem tudok csendben tanulni, menni kell a tévének, vagy a család nyüzsög.:-)  Törit egy kicsit letettem, de angolozok, most a doolingot nyomom, alapnak azért tök jó, változatos, nem olyan száraz így az anyag. :-)
Ma nem megyek sehova..(eddig legalábbis így néz ki), kenyér már kel, és ágyneműt húzok, meg főzök, zöldbab főzeléket. Kéne a kertben is tenni, venni..gazos lett. Hajnalban, jó kis csihipuhi volt. :-)
Furcsa, hogy Dávid, ilyen keményen dolgozik az apjával, annyira jót fog ez neki tenni a későbbiekben. Így ez a nyár is elég furcsa, itthon is vannak a nagyok, meg nem is. Dávid dolgozik, Mesi néha dolgozik, ha nem, barátjával van, Bence csajozik, vagy bicózik.. ;-) De mivel itt van nekünk Csenge, a nyár, olyan mint mindig!!! JÓÓÓÓÓ, és nyüzsis :-)
És jön a hétvége..jó lenne tartalmasan tölteni.
Nektek is ezt kívánom!

Még eszembe jutott, hogy mennyire jólesne néha egy egyszerű mondat: És te, hogy vagy?
Tudjátok milyen régen kérdezték meg tőlem??? :-(

3 megjegyzés:

  1. Tudsz válaszolni, amikor megkérdezik? Mert én sose. Köszön valaki szia, hogy vagy, és ha nem annyit mondok, kösz jól, hanem kifejteném, érzem, megint túl sokat beszélek, nem erre volt kíváncsi. Azért én megkérdezem tőled, hogy vagy? Bár, az utóbbi bejegyzésekből az jön le, hogy jól :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem nagyon. Mert úgy van ahogy írod.
      Köszi a kérdésed, jól nagyon jól! Ilyenkor nem is értem, miért nem szoktam mindig ilyen jól érezni magamat! :-))) És Te?

      Törlés
  2. Úristen Anikó, simán menne az a fősuli, ha te ilyen szorgalmas vagy :) , én soha nem voltam ilyen, aztán mégis elvégeztem egyet :) ... Egyébként erre a hogy vagy kérdésre szerintem sem lehet jól válaszolni, ahhoz alkalom kell, hogy kijöjjön hogy is vagyunk tulajdonképpen. Ennek ellenére én megkérdezném tőled, de most tudom, hogy jól vagy :) , másrészt meg nem lenne szép tőlem az, hogy csak hétfőn tudnám megnézni mit válaszoltál :) ... Puszillak :)!

    VálaszTörlés