2017. szeptember 13., szerda

az a bizonyos batyu...

Folyamatosan azon kapom magam, hogy az állásokat nézem, itt helyben Szentendrén. Nagyon nehéz találnom. Ami megfelel a végzettségemnek, nem igényel nyelv tudást, közelben van..stb...
Mert azért azt látom, a "majd megoldjuk" című családi szlogen,"majd megoldom" című maradt. Ami eddig is így volt, csak nem volt egy nagy nehéz batyu a hátamon, dolgozni kell menni, ha előrébb akarunk jutna, hogy én is érezzem, fontos vagyok. Mert most csak arra vagyok eddig jó, hogy legyen kaja, tiszta ruha, aránylag tiszta lakás...mert mindenki más fontos dolgot végez, tanul, dolgozik, csak én nem. És jaj, ha úgy járunk, elfogy az ebéd, és másnap rendelni kell a melóhelyre...persze, kedvesen elnézően mondják, nem baj, de baj, tudom!
Nem is igaz annyira, hogy nem dolgozom, mert a héten át kellett pakolásznom a takarításaimat jövőhétre Csenge miatt, semmi gond, de pénz sincs, egy fillér sem így. Jönnek új munkák, 2-3 óra...jó, jó de az nagyon kevés pénz. És BIZONYTALAN, oké, ma már mi a biztos? Mégis...na! Sulihoz semmi kedvem, és a fiúk megúszták a szülőit, mert az igaz, hogy Zsolti korábban kezd pár hete, 6-3-ig dolgozik, de valóságban, este fél nyolc is van, mikor hulla fáradtan hazajön, pedig megbeszéltük , hogy egyikünk, az egyik fiúnak a szülőiére megy, a másikunk, a másikéra, ehelyett én három orvosi rendelőbe ültem maratonit Csengével, Zsolti túlórázott. De tegnap el tudtam menni Csengéére, mi van itt...pénz..pénz..pénz..de nem mondok semmit, számítottam rá.:-(
Csenge kicsit jobban van, derekán már gyógyul a seb, combja viszont még csúnya. De jó a kedve, úgy látszik gyerekek jobban gyógyultak, pedig nagyon aggódott hétfőn a doktorbácsi, meg is ijedtem.

Na megyek tovább böngészni...közben, főzök, tanulunk, takarítok..Szóval nem dolgozom!:-)

4 megjegyzés:

  1. Most olvasom, mi van szegény kis Csengével, de örülök, hogy már jobban van! Gyors gyógyulást a pici lánynak, neked pedig kitartást, sok puszi :) !!!

    VálaszTörlés
  2. Szerencsés Csenge, további gyors javulást neki, neked meg kitartást, amikor nem számítasz rá, akkor sikerül majd,figyeld meg.

    VálaszTörlés
  3. Gyors jobbulást kívánok Csengének!♥ Ölellek benneteket!♥

    VálaszTörlés
  4. Remélem hamar jobb lesz neki! A többihez meg tudod, úgy is megoldod:) Legalább lottózol?

    VálaszTörlés