2017. szeptember 4., hétfő

Kicsit laza...

Élvezem a csendet, vagyis élvezném.... Ha nem dübörögne a fejem még mindig a migréntől.
Legalább tudom már, hogy nem a pálinkától van, amit szombat este iszogattam. Na jó, nem magamba, buli volt sógornőméknél, nagy buli... Persze a családban a többiek nem annyira élvezték az esőben toporgást mint mi Zsoltival, de ők nem is ittak finom pálinkát. Mi meg szakadó esőben táncoltunk. :) én még maradtam volna, de eljöttünk, talán jobb is így. Minden esetre kicsit mérges voltam a gyerekeimre, miért éreztetik velem, mindenki a maga módján, hogy én most rosszat csináltam, mert kicsit ittam és jól éreztem magam. De mindegy is, következő ilyen dolog, úgyis soká lesz, legalább látták, tudok laza is lenni. :)

Csenge suliban reggel, szó szerint lerázott, menjek már... :) ennek azért örülök.
A lakás meg olyan romokban, el sem tudom mondani..... Csak a fejem ne fájna..... 

7 megjegyzés:

  1. Haha! Ugyanez volt aszitu szombat este nálunk is, három calád, kettőben már kamaszok is vannak és az egyik anyuka felvetette, hogy mikortól vagyunk és főleg miért cikik a gyerekeinknek! Rögtön az alkohol lett a fő ok, mintha mindenki masszívan piálna:)) Szóval igen, cikik vagyunk esetenként már a puszta létezésünkkel is de ha "vedelünk" akkor főleg, de most komolyan kit érdekel? Kis lükék:))

    VálaszTörlés
  2. Ez érdekes. A fiatalok ki nem állhatják az alkoholt. Ez jó. Nem értik nekünk miért jó evvel lazítani?

    VálaszTörlés
  3. Megfordult a világ! :-) A fiatalok fanyalognak az ital miatt. Nem baj ez! Örülök, hogy tudtál lazulni. :-)

    VálaszTörlés
  4. Mert a fiatalok nem a szülőkkel isznak! :)

    VálaszTörlés
  5. Igen, nem az alkohollal,a szex-el, vagy akármivel van baj, hanem ha a szüleik csinálják azzal:)) KAMASZOK! Hihetetlenül megbotránkoztak pl azon, hogy én középiskolás koromban jártam nudista strandra - előbb a családdal, aztán a barátnőmmel- :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na most én is megbotrankoztam! :))))) (vicceltem) rém cikik öregek vagyunk a szemükben... :))))

      Törlés
  6. Mekkora ötlet! Pálinkázni, borozni, sörözni jó!!! Mert oldja a feszültséget és közel enged a józanul legyűrt problémákhoz.

    VálaszTörlés