2018. november 6., kedd

Oké, minden, nagyjából...az meg már JÓ! :-)

Elkezdtem előbb írni egy bejegyzést, vagyis még reggel. Olyan borús volt, gyorsan vissza sem néztem, töröltem. Jobb ez így, mert különben nincs olyan nagy baj, sőt...csak gondolom a hormonok. :-)
Ami nyomta a bögyömet, hogy a régi barátság...ajánlotta Andi, írjak neki, hogy láttam..nem akartam, mert megint én...:-( De tegnap írtam, mert egy csudiszép képet láttam róla, róluk. Megdicsértem.
Válaszolt, hogy ezmegaz..és jól vagyunk? Röviden, jól! :-)
És tényleg. Jól vagyunk, Rájöttem, hogy minek fordítsak erre energiát, mikor őszintén kérdezi minden nap valaki, vagy valakik, akiket tényleg érdekel, hogy vagyunk. És talán a két legfontosabb személy teszi ezt:-)

Hiányzik azért a sok hozzászólásotok is, de teljesen megértelek benneteket, én is olvasok mindenkit, tényleg...írni nem nagyon írok. Mert vagy nincs idő, vagy nem vagyok bejelentkezve és úgy bonyolult.

Nemsokára végzek, és akkor megyek haza főzök, holnap reggel bekeverek egy adag tésztát sósat, süti vásár lesz a suliban csütörtökön. Izgi..:-)

Legyen szép délutánotok!

4 megjegyzés:

  1. A baratsagok is olyanok mint a kapcsolatok, hullamzoak. Neha akkor is nekunk kell kezdemenyezni, ha egyebkent a lepes szerint nem mi jonnenk. Jol tetted, h irtsl neki, biztos h jol esett szamara. Ez a te eletszamladon lett pozitivan elkonyvelve :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, csak válasz nem jött. De legalább úgy tettem, ahogy akartam, nincs bennem emiatt semmi rossz érzés

      Törlés
    2. Azt írod, hogy "válaszolt". Rosszul értek valamit?

      Törlés
    3. Arra válaszolt amit először írtam, majd kérdeztem, hogy vannak arra nem jött. Nem baj, ennek így kell lennie. :) már nem vagyok szomorú miatta. :)

      Törlés