2019. január 15., kedd

ezek...meg a bárányfelhők..:-)

Az igazság az, hogy lenne mit írnom nap mint nap. Annyian olvastok, és érzem, hogy szerettek is, vagy kedveltek...:-)
Írok!
Nem egyszerű a nagycsaládi élet. Amennyi örömet ad, annyit sokszor el is visz. De ez így jó, nem? Egyensúlyban van a dolog.
Fáradt vagyok, reggel ritkán kelek kipihenten. Szeretem a hétköznapi rutint, mellette meg nagyon idegesít.
Ugye reggel már csak négyen vagyunk otthon, Zsolti korán kel, mindig felkelek rá, de gyorsan megnézem az időt, és visszateszem a fejem még kényelmesen a párnára, hatig, negyed hétig még fekszek, aludni már nem nagyon alszom vissza, cikáznak a gondolataim.
Majd reggeli pakolás, tízórai készítés...ruha, stb.el is megy a reggel. Ha kicsit később megyek, akkor még posta.pl. Majd munka...és az este. Boltba be kell rohannom minden nap szinte, kenyér, néha ez az...főzni majdnem minden este kell(lene). Nincs mindig ihletem rá, kedvem sem sok...vagy éppen semmi olyan nincs otthon amiből gyorsan, valami finom készíthető.
Ez azért kicsit dühít...nem találok erre jó megoldást. Keresem...:-)

Mesinek vasárnap lesz a szülinapja. Hihetetlen, mi megyünk a lányunk szülinapját ünnepelni hozzájuk.:-) Furcsa érzés, még furcsább, hogy már kitűzték az ESKÜVŐJÜK napját.:-)))) Megmondjam???? :-)))))))



5 megjegyzés:

  1. Kedves Anikó! Nagyon örülök,hogy visszatértél! Jó olvasni téged! Ez a főzés dolog nálam is hasonló, annyi idő elmegy vele. Olyan jó és hihetetlen, hogy esküvő.... igen, áruld el! Hanyadik szülinapja lesz? Üdv, Edina.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Edina,nagyon köszönöm a kedves szavakat, jólesik! 😍 Mesi 21 éves lesz esküvő tervezett időpontját leirom majd.. 😊

      Törlés
  2. Kedves Anikó!
    Olyan nagyon hamar megnőnek a gyerekek és akkor egy ideig úgy érezzük, hogy már nincs is szükségük ránk, de aztán újból visszatérnek és jönnek az unokák. Nagyon jó Neked, hogy még van egy kicsi otthon, de majd meglátod milyen büszke leszel a nagylányodra, ha már ő is anyuka lesz és úgy neveli az unokádat, ahogy Tőled látta, vagy csak tanácsot kér valamiben. Ezek az igazi örömök.

    VálaszTörlés
  3. Boldog szülinapot Mesinek, tényleg nagyon gyorsan megnőtt:))

    VálaszTörlés