2019. november 8., péntek

Zajlik ☺️

Ó, csak a havi nyűgöm. 😔 Első nap még juhejjjj most nem lesz migrénem, másnap meg mégis. Ilyenkor zúg a fülem, rosszul látok, olyan görbe a hátam és feszült, hogy 120 évesnek érzem magam, gyomrom is émelyeg, szóval amblokk szarul vagyok. Legszivesebben elbújnék a világ elől és aludnék. (nem tudom, hogy ha megtehetném, tudnék e aludni?) De nem tehetem, mosolyt kell varázsolni ma is az arcomra. Ilyenkor az sem nyugtat meg, hogy végre péntek, mert a hétvége is mindig káosz és fárasztó. Persze ne panaszkodjak, éljen a nagycsalád!❤️
Minden nap van apró bosszúság, néha a fiúk, néha ez az. Fiúk is kamaszok... 🤐 11 évig nem kellett keltenem őket suliba, erre sorra elalszanak... Igazolatlan itt, ott... Múltkor a tanár is felhivott, figyeljek a gyerekre... Oké! Hát, szarul esett, mindkét részről.

Persze boldogság is van, de rémesen gyorsan itt van az esküvő is. Karácsony is jön, ja persze szülinap is jön, az fontos. Munkahelyen is karácsonyi készülődés én meg pont szabira megyek. Persze tündérek a munkahelyen, mindent segítenek. Hétfőn is megyünk Pestre Mesivel menyasszonyi ruhát venni. Délután megyek csak be. Megoldják a helyetesitésemet.

Szóval zajlik az élet... 😁😁😁

Sokan tippeltetek jól a baba nemét illetően 😁, KISLÁNY ❤️❤️❤️



1 megjegyzés: