2021. március 24., szerda

Kicsi suli, kicsi én 🤗


 Ígértem,  írok az online suliról.

Leszögezem, én, mi nem panaszkodhatunk.

Nem nagy a nyomás,  most kellett 2 leckét visszaküldeni,  ma volt egy tollbamondás jegyért. 

Csenge nagyon ügyes,  ma már nincs forró dróton, azaz telefonon mikor belép,  vagy kijelentkezik a meet-ből.  Három nap van online óra, talán hétfőn hosszabb, akkor angol is van És kedden egy ofő óra,  ez tetszett Csengének.Fogalmam sincs milyenek az órák  én csak reggel odakészítem a gépet. Csenge intéz mindent,  van hogy van itthon valaki,  van hogy nincs,egyedül van kb fél ötig . 

sajnálom ,  hogy egyedül van, de élvezi is..unalmában fest,  és persze telefont nyomkodja...de segít is, ha megkérem előkészít nekem főzésre. 

De visszatérve az online oktatáshoz,  szinte semmi...De én hálás vagyok ennek,  mert sokkal könnyebb mindenkinek,  és így tanítani ekkora gyerekeket,  ekkora létszámba nem nagyon lehet hatékonyan. Érzi ezt a tanárnő is, de ezt az időt nem fogja semmi visszaadni. 

Más ...

Jövőhéten szombaton telne le a 90 nap, viszont én már most befejeztem a szétválasztást.  De cukor nélkül iszom a kávét, kisebb adagot eszek ebédre,  ja és csak gyümölcs délelőtt,  vacsora is kevesebb,  több friss zöldség.

Ma a raffaellót is odaadtam a kollégámnak 😉🤣 pedig....😁

Pont 10 kg ment le...és én boldog vagyok, figyelek tovább ,ha még pár kiló lemegy szupi, ha nem akkor is megérte. ❤



2 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyesek vagytok Csenge azért mert egyedül is megy neki a tanulás,Anikó te pedig azért mert ennyi kilót leadtál,gratulálok,szép napot jó egészséget kívánok az egész családnak!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ügyesek vagytok!:) Én sem bánom, hogy nem olyan nagy a hajtás, ha visszamennek, majd bepótolják duplán (az enyémek tutira). Popianyu

    VálaszTörlés