2011. január 5., szerda

Kicsit fáradtan..

Illik egy majd négy hete született hattagú családban fáradtnak lenni????

Csuda tudja....én az vagyok, magamra vagyok mérges. Beleszoktattam a családomat abba hogy mindig van tiszta ruha, alapvetően rend van mindenhol, van délre meleg ebéd, be van vásárolva, posta, fontos ügyek elintézve....mellette az apróbb dolgok is rendben mennek. És persze sütve van sütemény mindig és mellé mosolyogni is kellene....Fogok is...írjuk a mostani kitörésemet a szülés utáni depresszióra! Pedig nem vagyok depressziós csak ki vagyok kicsit fáradva. És nehezebben tűröm a megpróbáltatásokat! Délután nagyon nehéz a srácokkal tanulni, mert Csenge nem egy alvós baba. És így nehezen tudunk tanulni. Pedig sorban írják a félévi felmérőket.:-( Rá kéne gyúrni, egyedül nem megy. Síró csecsemő mellett nehéz. Persze tudom, hol könnyebb, hol nehezebb nap van. Nem szeretek panaszkodni. Holnap könnyebb nap lesz!,-)
Most is nyekereg a királylány! És hogy tünemény, az biztos! Illatos kismazsola.
És a nagyobbacskák is nagyon aranyosak (jó-jó egy pillanatra elvesztem az eszem mikor a tanulási hozzá állásukra gondolok) Mesi tegnap anyja kedvéért még buktát is sütött, megsúgom, finomabb lett mint az enyém.:-)))) Az előbb Dávid porszívózott.... úgy hogy segítenek a maguk módján.
Megyünk lassan fürdeni és a végeláthatatlan szopizás jön!:-)))))

Holnap pozitívabb bejegyzés lesz!!!!:-))) Ígérem.

ui.: tudom pihenni kellene. Bocs, ha pihenek feje tetejére fordul minden...inkább most hajtok a szinten tartás felé, csak edzenem kell magam hozzá.

1 megjegyzés:

  1. Anikó!Ma egy nehezebb nap volt, holnap egy könnyebb jön majd.Azért tényleg próbálj meg pihizni.Puszillak

    VálaszTörlés