2011. január 17., hétfő

napok.....

Itt vagyok egy kicsit! Pedig lenne dolgom bőven...végre alszik a kisasszony kicsit! Napok óta csak az ölemben, főleg cicin van Csenge el, de olyan szinten, hogy ha más kezébe kerül nagy könnycseppek kíséretében sír!:-( Ezzel nem is lenne baj, mármint, hogy cicin van el, csak megáll az élet..Pedig megállítanám igazából, csak nem lehet.
Ki kell(enne) szolgálni a családot. Főzni, mosni, takarítani...magammal is kicsit foglalkozni, tanulni a gyerekekkel, és persze Zsoltival is jó lenne beszélgetni egyet. De estére már olyan szinten fáradt vagyok hogy hihetetlen. Várom már a jó időt, napsütötte levegő illatát szeretném érezni.
Azt hittem kicsit könnyebb lesz majd hathetesen az élet, de még nem állt be a napirend. Lehet hogy már nem is fog???:-))) Nem panaszkodom, én akartam így. Élvezem is.......nem cserélnék senkivel.
Na megyek összekapom kicsit a lakást...pedig hogy aludnék;-)

ui.: megint pityog a királylány...borul a terv, de röpülök hozzá. Szerintetek, elkapatom????;-)

1 megjegyzés:

  1. Szia Anikó!Nagyon frontos idő van, biztosan azt érzi Csenge baba.Én is várom már a jó időt nagyon.Nem kapatod el!Ez természetes, most minden más egy kicsit háttérbe szorul.Ez most egy kicsit nehezebb időszak, de jön majd jobb is!
    Puszi

    VálaszTörlés