2011. január 20., csütörtök

Pont;-)

Folytatás...

Lefeküdtünk szépen ahogy mindig. :-) Éjjel három órakor arra ébredtem, hogy wc-re kell mennem, és távozott a nyákdugó. Okos könyvek írják ennek lehet napokkal előtte is jele. Így vissza akartam feküdni, Zsolti kérdezi, minden rendben? Persze minden. ...Majd kis idő múlva még is azt éreztem nem fogunk itt visszaaludni. Kértem keljen, ő, biztos???:-)))
Mobilunk még nem volt, sem vezetékes telefonunk, így míg én elmentem fürödni, Zsolti ment a fülkébe telefonálni, hamar jött a mentő, én meg megdöbbentem milyen erős fájásaim lettek, no a mentősök is jópofák voltak...anyuka hanyadik gyereke? Mondom az első. Na, akkor még 10-12 óra minimum, Szentendre határában már "esettel" mentünk, mert látták nincs laca-faca...:-)Ekkor fél öt lehetett. Bementünk a szülőszobába, senki nem volt....Persze minden nagyon új volt és meglepő, és meg is ijedtem sokszor, de mikor megszületett Mesi, 6 óra 33 perckor, nagyon büszke voltam magamra, meg Mesire...(milyen más volt mint most Csengével)
Persze végig fiút vártunk, mert azt mondták az ultrahangon. Még a szülőszobán is azt mondtuk fiú lesz, mikor megszületett, megkérdezte a szülésznő azért megtartjuk, mert kislány!:-))) És mi nevetve mondtuk semmi pénzért nem adnánk oda.:-)


Azóta eltelt 13 év, szinte elröpült, az én cserfes kislányomból,kamasz lány lett...Van erős akarata, öntudata, itthon lazább de az iskolában, kötelességtudó..erős egyéniség.

(és már szerelmes) Nem írhatom meg kibe, őrzőm a titkot.:-)))Mert elárulta. Nem mindig teszem jól a dolgomat vele, minden nap tanulok tőle valamit...Ma pl azt hogy sosem mondom a nevét annak akitől kérek valamit. Igaza van...

Nézem Csengét, ma hathetes, és nézem Mesit aki ma 13 éves. Megy az idő nagyon.Remélem azért ha felnőttek lesznek a gyerekeim lesz olyan dolog ami miatt, szívesen emlékeznek vissza a gyerekkorukra! PONT!:-)

ui:. betegek vagyunk, Mesi köhög nagyon, én lázas voltam ma egész nap, de most a forró fürdőtől észhez tértem....én is köhögök, remélem a csepp Királylány nem lesz beteg.:-(

3 megjegyzés:

  1. Ezt olyan szépen leírtad Anikó! Olyan élethü volt.
    Nagyon izgi, hogy Mesi szerelmes.
    Ès olyan szép, hogy veled megosztotta.
    Nagyon sok boldog szülinpot kívánok neki!
    Szorítok, hogy a "csepp Királylány" ne kapja el!
    Nektek meg mihamarabbi gyógyulást.
    Enci

    VálaszTörlés
  2. Szia Anikó!
    Boldog szülinapot kívánok Mesinek!
    Nektek pedig mielőbbi gyógyulást!Mesi titkát őrizd ám!:-)El ne áruld senkinek sem!:-)

    VálaszTörlés
  3. Anikó!Remélem már jól vagytok!Puszillak!

    VálaszTörlés