2015. február 27., péntek

ennyi volt...

Na ma reggel félig nyitott szemmel, visszaszállított a kis családom a földre. Pedig már kezdtem jól érezni magam.:-(((
Így ma EGYEDÜL, el akarok vonulni, a melegebb éghajlatra, gondolom ahova kívántak egyesek.;-)

És jön a hétvége, persze másnál ez a pihenés szórakozás,.... na egy nagycsaládban, nem így van. Ez a kemény surlódások, és az állandó készenlét, korán kelés, főzés, és a rém álom, a tanulás időszaka...

Nem panaszkodom, mert ez van. Majd ma délelőtt egy, két órát pihenek.

És ma búcsúzunk egyik kedves óvónénitől, nyugdíjba megy. Ő volt, Mesi, és Bence óvónénije is, így bár kérve volt, hogy évvégén búcsúzzunk el Marika nénitől, de csak vettem egy kis csokit, macska nyelvet, hiszen cica csoport..:-)

Mai biggyesztés: székelykáposzta, de teszek bele tölteléket is.

4 megjegyzés:

  1. A reggeled elég hasonlóan kaka lehetett mint az enyém, és igen, a hétvége is olyan amilyen nálatok, de én mégis annyira nagyon várom, mert legalább otthon lehetek:) és nem azzal kezdődik a napom,hogy reggel fél hatkor legyártok 6-7 db szendvicset úgy,hogy senki nem kér két egyformát... Tanulás csak vasárnap! A szombatom nem vagyok hajlandó beáldozni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk most muszáj tanulni szombaton is, mert Dávid, jövőhéten felvételizik, töriből. És gondolhatodd mennyire töri magát...:-( Igen a hétvége egy előnye, általában nem kell időre rohanni..

      Törlés
  2. Anikó, azért lépj néha le, ha teli a pohár. Tudom, nekem csak két gyerekem van, nem négy, de mindig igyekszem egy kis időt lecsípni magamnak. Ennyi kijár, hogy aztán az ember többet, vagy könnyebben tudjon adni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lelépős időm, kedden és csütötökön van...:-)

      Törlés