2015. február 17., kedd

Jól, nem jól?????

Hogy utálom ezt(is)!:-) Jól van a gyerek, még sincs jól...
Ma Csengét vittem oviba. Tegnap ugye nem volt, le is mondtak ma róla, mert nem terítettek neki. De azért láttam, örülnek neki. Lényeg a lényeg, hogy köhög. Nem szépítem, mert éjjel nem sokat aludtunk..száraz köhögése van, nap közben nem nagyon, orra nem folyik, ha igen, kicsit vizesen. Láz, hőemelkedése nincs. Tegnap délután, gyanús ok nélküli hiszti, de ennyi. Most akkor vigyem az oviba vagy ne??? Mindig ezen dilemmázok.:-( Ha nem viszem, akkor telefonálnom kell be, miért nem viszem? Hát azt mégsem mondhatom, Mónival mentünk két hétre melegebb éghajlatra.:-) Mert ugye ez nem igaz.:-) Ha meg beteg, orvosi igazolás kell. Vigyem a sok influenzás közé be, kis köhögéssel??? Vagy mi a túrót csináljak? Jó, legszívesebben pizsamában lennék egész nap, és mesét néznénk, na de ez sem lehet..:-)

Megejtettem már a heti bevásárlást, gyorsan végeztem, célirányosan mentem, ez a hónap...nem túl bő.:-( Na mindegy...fő a biggyesztés is: lencse főzelék, van még vasárnapról sült oldalas mellé.

És ma suli is, úgyhogy míg ilyen csöndben vagyok itthon, (különben nem tudok csendbe lenni, vagy  tévének, vagy a rádiónak szólni kell) tanulok kicsit még, biosz, és nyelvtan doga. Törit nem írom újra, nem idegeskedek....

Szeretettel köszöntök minden új olvasómat! És régit!:-) 

2 megjegyzés:

  1. Ilyenkor calcimusc ( 2x1/2 ampulla) , cetirizin, c-vitamin és vagy elmúlik, vagy beteg lesz "rendesen", meg nálunk még fújni kell a ventolint is esetenként... én is utálom ezt a kicsit beteg dolgot, mert nem tudja az ember, hogy mire számítson. Gyors jobbulást Csengének, ja az esti száraz köhögésre nekünk még bevált a rinathiol Tusso is fél tabletta - este! Pussz, okos legyél!

    VálaszTörlés