2015. április 14., kedd

A Fiúk!:-)

Keveset írok a fiaimról? Pedig nem kevésbé fontosak számomra, mint a lányaim.:-) Szeretem őket nagyon. Szegények nem túl jó korban vannak, nem kisfiúk már, de még nem nagyfiúk. Vannak összezörrenéseink, de alapvetően meg lehet beszélni velük mindent!
Nagyon különböznek egymástól, mégis, még általában közös programjuk van, bicozás,foci, vagy a telefon nyomogatásban.:-) Be beszólogatnak egymásnak, de bunyó nincs. Zsoltival, nagyon különleges viszonyuk van, érdekes megtapasztalni.Tanulásban nem jeleskednek, egyenesen utálnak tanulni. Bence ugye, nem nagyon érti, Dávid, meg nem nagyon akarja érteni. 3-4-es szinten vannak. Lehetne őket gyötörni, nem nagyon teszem már...minimális szintet elvárok, de már nem az a korosztály, akiket lehet napi szinten felügyelni, én legalábbis alkalmatlan vagyok erre. Értelmét sem nagyon látom, nem nagyon motválhatók, későn érők, mi szülők is azok vagyunk (lásd:én:-)
Tökéletesen lehet rájuk számtani Csenge vigyázásban, most is, mikor suliban vagyok, ők vigyáznak rá, teljesen megbízhatóak. Abban nem annyira, ha mondom hétre jöjjenek,akkor tuti fél nyolcra jönnek haza a patakról, de azért törekednek arra, hogy ne hisztizzek, inkább időben jönnek.:-)
Mesivel való kapcsolatunk kezd alakulni. Ez Mesin múlik inkább. És mivel Mesi abszolút kezd, sőt, már nem kezd, hanem benne van a családban, jobban mint valaha, alakul, és jobb a kapcsolatuk. Ennek én nagyon örülök, mert azért azt szeretném, ha felnőtt korukban jó kapcsolatunk legyen..

Érdekes érzelmi kimutatásuk van. Nem nagyon szeretik, ha megölelem őket. (érthető)
Kiakadok, vagy régen kiakadtam, azon köszönési módon, hogy csá, na néha így köszönnek, vagy szasz, vagy csak felemeli a fejét, szemöldökét és bólint, ez is egy köszönés. Ölelést átváltotta, a hátulról megkocogtatott váll, vagy a szorosan mellettem megy el. Puszi, nincs már, osszam be ami néha néha ellopok.:-DDDD Egyik akkora mint én, a másik szinte egy fejjel nagyobb...hát hol van így a tekintélyem.:-))))



Nem akarok suliba menni....biosz doga is lesz. ALUDNI SZERETNÉK!!!!!
Biggyesztés: rakott karfiol.:-)

7 megjegyzés:

  1. Höhö:)
    Ismerős a motyogós beszéd, az elharapott szavak, meg a kicsit "lesajnáló" de anyaaa!
    A hétvégén tekertünk fel egy felüljáróra, a gyerek elsuhan mellettem és beszól: De anya, ha nehéz felfelé tekerni, miért nem kapcsolod át a váltót? Vagy amikor a telefonommal bénázok: De anyaaa! :D Épp,hgy ki nem röhög, de mivel konfliktus kerülő, ő is inkább megcsinálja amit, kérek, mondok,akarok, mint hogy hisztizzek, viszont a húgával ( Vióval) nagyon utálatos, piszkálja, kiröhögi, megbőgeti, bökdösi! stb a kicsik meg oskszor idegesítik, de bármikor rá lehet bízni bármilyen feladatot, megcsinálja! Kamaszok, de így is cukik:) ui. megeszi a házban fellelehteő összes édességet és ritkán kérdezi meg, hogy csak szabad -e, a foci cipője 46-os és szerintem olyan 178 cm lehet, kilóra max. 65:) Ja és jó "politikus" nem követelőzik, csak bejelentett igényei vannak:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Basszus Bence ma mondta, hogy 176cm, 60 kg tuti, és 45_ös láb!;-)14 éves lesz
      Csoki ? Mi az? Hazahozom, aztán NINCS:-)

      Törlés
  2. Szép jövőt látok magam előtt ;)

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. Bence(ő a nagyobb) 14 éves lesz júliusban. Dávid 15 éves lesz júniusban.

      Törlés