2015. április 8., szerda

:-)

Éééés, 12 órával később miután elkezdtem a szállás foglalást, SIKERÜLT!:-) Így augusztusban öt napot, úgy nyaralunk mi hatan EGYÜTT, mint az urak!:-))))

13 megjegyzés:

  1. Ezt csak privát írd meg, ha akarod, mert a neten sokféle ember nézelődik, sokféle gondolattal!
    Nem superwomanatwork-ra gondolok itt!
    Vígyázzatok, és legyetek óvatosak, ez nem bizalmatlanság kérdése elsősorban!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért ez titkos???? Ez egy pályázat aminek megfeleltünk, és megnyertünk. Nem vagyok kiváltságos...rajtunk kivül több ezren megnyerték. Vagy az titkos, hogy hova megyünk? Balcsira...;-)
      Azért köszi, hogy gondoltál erre, valami ilyesmi eszembe jutott, de én olyan naiv vagyok, hogy azt hiszem aki olvas, megérti miért örülök idén ennek különösen.

      Törlés
    2. Nem azért titkos, mert megnyertétek, ez nagyon jó, de hogy rövidre fogjam, és érthetőbb legyen, nehogy abban az időben a neten tallózó rosszszándékú betörök rákapjanak, és esetleg betörjenek. Bocsánat, hogy mondom, csak nagyon sok ilyen van, és erre sokszor TV-ben, rádióban fel is hívják a figyelmet.
      Igen itt sokan örülnek, de olvassák mások is, és információkat szerezhetnek!
      Nehari, hogy szóltam!)

      Törlés
    3. Nagyon köszönöm hogy figyelmeztettél! Igazad van, ez egy nagyon fontos dolog, és oda kell rá figyelni! Már miért haragudnék?:-)

      Törlés
  2. Örüljetek neki, nagyon jó lesz! Mi most nem nyertünk, de majd jövőre talán:) És ahogy írtad, pont mint az urak:) Világos, vagy Siófok? Mind a kettő szuper!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy most nem nyertetek, azért ez is megérne egy misét, miért nem?:-(
      Világost szerettük volna, de Siófok lett.:-)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Most miért kell elrontani a kedvemet???:-)))))

      Törlés
  4. Úgy örülök, mi kétszer nyertünk, mind a kettő alkalommal Siófokot választottuk. Élvezzétek a nyaralást, királyság lesz!

    VálaszTörlés