2015. július 31., péntek

Mi kis...:-)

Hát nem is tudom..Olyan rosszul érzem magam mostanában a külvilágban...éppen most a tágabb családban. Nem egy óriási a családunk...mégis én vagyok a fal mostanában, ahova dobálják a labdát, konkrétan anyósom és sógornőm...most. Teljesen mások vagyunk...mindannyian. Mégis, ugye a rokoni szálak...És akkor nekem mondja anyósom a mit a lányának kellene, megértem őt, közben a lánya nekem mondja amit anyukájának kellene, megértem őt is,...én látom a problémát, de nem tudok vele mit kezdeni, mert nem érti meg a sértődött fél, és nem lehet ebbe beleszólni...de rossz már, mindennapos szemetesláda vagyok...:-(

Nem jó ez így!!!

Közben a magam harcai...

És csodálkozik a világ, hogy bezárkózom a MI KIS VILÁGUNKBA???

Frappáns mi? De az! Pontosan a miénk!!!:-)))

Biggyesztés: sok és finom legyen!!!!:-) Magamnak: -Hé Anikó, fél kiló darált húsból nem lehet fasírtot csinálni, 1 kg-ból kell minimum, egy zacskó keksz nem elég a falkának. Ugyanígy egy tábla csoki sem elég...egy kenyér egy napra jó, a kolbász mindig kevés, és a sonka is...sajtot meg sem említem.:-)))

Jön újra a meleg, legyen is, egy hét múlva már izgalomban leszünk..:-)))))

4 megjegyzés:

  1. Vicceld meg őket- egyszerre hívd magadhoz, és akkor szépen tisztázzák :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á, volt rá példa, de elbeszélnek egymás mellett. :-( Mind a kettőjüknek igaza van, csak nem hallják meg a másikat!

      Törlés
  2. Most olvastam vissza az utóbbi bejegyzéseket, szabin vagyok , nem érek rá:) a vásárlás nálunk heti kettő most már és így is mindig azt veszem észre, hogy valami már megint elfogyott pedig listát írok, ki van téve a falra, de hát csak én vezetem és Gy. a gyerekeket nem hatja meg. És igen, a sokat és finomat nálunk is találó:) így is mindig van olyan , akinek valami nem felel meg és csak a hűtőt nyitogatja. a kekszekért is morognom kell, de inkább csak a nagyoknak, akik önkiszolgálók, ránéznek egy nagy zacskó ropira és az el is tűnt:) A tej pedig nem víz, mondogatom folyton.... a rend is viszonylagos, de most épp letojom, a nagyobb családomat is, mert unom, hogy folyton nekem kell hívogatni mindenkit és itt partizunk. Ha nem hívom őket rám sem csörögnek, így most inkább nem hívom, elég vendégséget rendeztünk már. De pont ahogy te is, imádom ezt az egészet így ahogyan van olaszosan és teli vigyorral:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan!:-))) A tej...az tényleg víz...:-))) És imádom persze, igen, igen...olaszosan...francseszkóóóóóóóóóóóóóóóóó(szoktam néha mondani:-))))))

      Törlés