2015. szeptember 14., hétfő

Hétkezdet...

Olyan szívfacsaró, úgy menni az oviba, hogy sír, és folyton mondja, hogy nem akarok ott aludni az oviba, nem akarok, menni az oviba...:-( Pedig tudom, hogy ott már jól fogja érezni magát, na és múlthét csütörtök óta nem volt oviba. De olyan kis bánatos volt mikor bement a csoportba. Legszívesebben megfogtam volna Csenge, puha kiskezét és sarkon fordultam volna..Pedig azt is tudom, jól fogja érezni magát, hiszen sóliszt gyurmáztak már, meg jóidő van, lehet kimenni, csúszdázni...mégis!
Ha nagyon akartam volna maradhatott volna, mert ma csak délután megyek szülőire. De önző vagyok, és tanulnom is kell, holnap föci doga, csütörtökön angol.
Mosógép megy már..meg pakolni is kell.
Tegnap halászlét főztünk, itt voltak Tomiék a gyerekekkel, jó volt, kisebb kamasz közjátékkal, amúgy is ez volt a téma zömmel...:-)

Allergia tombol még mindig, már a szemem is nagyon kivan..:-(
Legyen szép napotok, hetetek!💐

4 megjegyzés:

  1. Ez nagyon nehéz lehet, hogy tudod, hogy jó neki, ő is és mégis sír:( Főleg így,hogy maradhatna, de ha marad, akkor legközelebb 1. csak orvosi igazolással mehet vissza, 2. neki a még rosszabb mert elszokik tőle. Flóra még tavaly is sírt, az idén eddig kopp-kopp nem, de hát már legnagyobb ő is és ciki lenne:) Nehéz ez az ovis dolog így. Én úgy tettem mindig engedményt, hogy pénteken nem kell ott aludnia és ez olyan jó érzéssel tölti el, pedig nem is utál ott aludni és alszik is, otthon meg nem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az, most mondjam neki, hogy ma megyek érte, holnap nem? Gondoltam, majd én is a péntekre, de hétfőn még mondhatom ezt neki, ő még nem tudja mikor lesz péntek, még a mi időszámításunk a :hányat kell aludni????:-)

      Törlés
  2. Jaj, én ezt nagyon megértem Anikó, ebben vagyunk folyamatosan Tomával, sajnos... Annyira szívfacsaró nekem is, hogy őrület, ugyanez a helyzet, tudom, hogy jól fogja érezni magát, de nehéz az elválás nagyon... Azt is tudni lehet, hogy megszokják előbb vagy utóbb, de addig olyan nehéz ezt látni és megélni... Sokat gondoltam rád vasárnap, mert felétek jártunk :), puszillak, veled érzek...

    VálaszTörlés
  3. Megtanulja nagyon hamar a pénteket és tudjátok is számolni, hogy mikor lesz péntek és már szerdán lehet örülni, hogy mindjárt péntek és csütörtökön is és péntek reggel már úgy repül be, hogy ma nem kell ott aludnia és ennek mindig örül:) Ha meg tudod valósítani, mert neked is jó.Szerencsére én pénteken csak egyig vagyok :)

    VálaszTörlés