2015. szeptember 8., kedd

Mantrázom..:-)

Most döbbentem rá, ha forgató könyv szerint megy a dolog, lesz olyan nap, amikor csak reggel találkozom Csengével, mert suliba megyek, konkrétan a héten két nap. Ez is eljött, és még csak most fog fokozódni...
Dávid már itthon maradt, fáj a hasa, nekünk az allergia tombol, Csenge orrhangon beszél...Áááá utálom az egészet. De győzködöm magam, hogy nem baj, legyek lazább mindenhol, az életben. Nem dől össze a világ, ha betegek, és itthon vannak, vagy éppen nem a tervezett napi dolog van, legyek rugalmasabb, legyek rugalmasabb...(mantrázom:-))


Még egy dolog a menekültügy kapcsán, tegnap nézem a híradásokat, és megdöbbentő volt, ahogy a férfiak állnak a nőkhöz. Mintha nem egy család lennének...nekem furcsa, én nem voltam ilyen országában (sem), ahol ilyen másodrendű (vagy sokadrendű) a nő. Azon gondolkoztam, majd az európai nőket is így fogják kezelni? Szép világ lesz....


Mai biggyesztés: Paprikás krumpli, jó sok, hogy holnapra is legyen, mert dolgozom.

5 megjegyzés:

  1. Hát mi is torokfájósok lettünk, de nyomom a vitaminokat, jobb ötletem nincs, majd meglátjuk....Amúgy én sem vagyok nyugodt,ha otthon maradnak a suliból, mert a pótlás mindig nyögvenyelős.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És mivel olyan régen voltak orvosnál, mennem kell velük, azt sem tudják hova kell menniük, ez mondjuk jó hír, hogy keveset járnak oda. Remélem nem az iskolával van valami...Tudod, új suli!

      Törlés
  2. Talán még így az első hetekben nem olyan nehéz a pótlás.... Jobbulást mindenkinek!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, igen, ilyenkor még nem nagy a lemaradás, inkább az összeszervezés a rossz!

      Törlés
  3. Legyek lazább,legyek lazább---én is mantrázom.:) Együtt veled.:)

    Akkor te is észrevetted ezt a női alárendeltséget a menekülteknél? Azt hittem,hogy tévedek. Amikor Bicskén a sínen voltak, ott a sok közül az egyik videón pontosan látni lehetett,hogy a férj lökte a sínre a feleséget a kicsi babával, és utána dőlt oda ő is. Az asszony nem mert még tiltakozni sem.
    Nagyon szófogadóak az asszonyok ott.
    Te mit láttál?

    Most nagyon könnyű megfázni,mert nagy a hőkülönbség.

    No para!!!! :)

    VálaszTörlés