2015. szeptember 2., szerda

Meddig?

Most kellene, gyorsan suvickolnom, vagy pakolásznom, vagy gyorsan filmet néznem, na jó akkor nem lenne ebéd, meg kenyér sem...
Meg a fürdőszoba is...meg a háló, meg a nappali, a szőnyeg is..., meg a szekrények..
Hiszen, mind dolgozóban.
DE, meddig?
Hétfőn elmentünk az oviba, szólni, hogy megyünk, tarallala...papírokat elhoztuk, kérdem, kell e orvosi igazolás? Áááá, nem! Na itt dőlt meg minden, szerintem! Mert délután, egy hapci, kettő, majd kezd szipogni....majd...Semmi komoly, csak az ami tavaly egész télen volt, június 10.-ig. Orrfolyás...icipici köhögéssel...Jó kedve van Csengének, tegnap hazafelé az év nyitóról beszaladtam a patikába, és majd hanyatt vágtam magam, egy sima orrcsepp, 1900ft. Mivan???? Na sürgősen megtiltom az összes gyerekemnek, a téli náthát, az őszit is.
És persze dúl  az allergia, Zsoltival csak szitkozódunk, mikor neki a szájpadlása, nekem a fülem viszket egy hapci után...remélem Csengénél csak egy mezei nátha.. Dávid is göthös, na jó gondolom nála a stresszes iskola váltás..
Mert ebben a kamaszkorban semmi szép nincs, túlélésért küzdünk. Ha túléljük, öröm táncot fogok ejteni, vagy berúgok..:-D
Hihetetlenül elérte a fiúkat, nm is tudom megfogalmazni rendesen...ha nem tudnám, hogy ez egy átmeneti állapot, "csak" pár évig tart, utána már kialakul a személyisége, és lassan önálló lesz, akkor biztos hogy antidepresszánst kellene szednem. Így ebbe kapaszkodom, elmúlik majd ez is.
Értem én Vekerdy úr, hogy ez egy leválás, elszakadás...tőlünk, de nem lehetne, hogy konkrétan ne olyan érzésem legyen folyamatosan, hogy utálnak, mert én vagyok az az ember aki keresztbe tesz nekik?  Pedig ha ismernétek úgy igazán, tudnátok, én olyan engedékenyebb vagyok, és próbálok nem kiakadni..DE, mikor már 128milliószor elmondtam, hogy azt a kicseszett wc gurigát dobják már ki, ha elfogyott, márpedig egy nap elfogy egy wc guriga, akkor már néha szétrobbanok. Vagy a kérésem, hogy ne 7 óra 3 perckor nyögje be, hogy adjam, írjam azonnal, mert tegnapra kellett, és ha nekem nem tetszik a dolog, ne úgy jöjjön már ki a dolog, mintha nekem tennének szívességet. Az a baj, a kamaszt nem érdekelné, hogy a wc papír guriga belepné a fürdőt, arrább rúgna és kész, vagy olajos még a kapcsoló is...meg a törölköző...és sorolhatnám. De legalább egy kis élet vidámságot látnék, nem vagyunk sem amúgy sem egy röhögős család, néha én...de akkor meg van jegyezve az is..de komolyan ezek nélkül is, le tudunk válni majd egymásról, minek évekig szipolyozni egymást???

Na, én meg itt írok nagyon okosakat, nemhogy szőnyeget pucolnék..:-)
Mai biggyesztés: rakott kelkáposzta

3 megjegyzés:

  1. Csukd le a wc-t, mosd meg a kezed, vidd ki a szennyest, nyisd ki a szobádban az ablakot, legalább egy kicsit pakolj össze. A wc papír gurigán én nem rugózok, kiviszem, úgyis a rossz kukába dobná. Sőt a többin sem rugózok, nem szemtelen, viselem a mag a szótlanságával együtt. Nevetni tényleg nem szokott már velünk ( inkább csak gúnyosan mosolyog rajtunk időnként) , de nem is kiabál és nem is szemtelen, csak olyan mintha otthon sem lenne. Most ilyen, de ilyennek is szeretjük mert olyan helyes és magas és ha megkérem segít, csak most épp, ahogy írtad leválik ... a lényeg,hogy nem rossz gyerek, nem rossz gyerekek! De ezt te is tudod, ne puffogj:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó nem puffogok, csak egy kicsit! :-)
      Persze, vigasztal, lehetne ennél sokkal rosszabb is!
      Persze, jó gyerekek, na de néha mikor egyszerre három...sok(k) na...
      Néha eljátszok a gondolattal(de csak egy kicsit, mert hamar bekövetkezik), hogy milyen lesz majd vendégségbe menni hozzájuk!;-)

      Törlés
    2. Húú, nem tudom:) Lesz olyan? Remélem igen és nem maradnak örök időkig a "nyakunkon":) Egy kollégám most költözött vissza az anyukájához 42 évesen, a nappaliban alszik! Nyilván ráunt a fiatal csajszikra, meg az extra igényeikre, hiszen neki elég egy sima "házicseléd" is....

      Törlés