2015. szeptember 26., szombat

Mi lenne ha...? :-)

Gondolkoztatok már azon, hogy mi lenne, ha megtehetné az ember azt, amit amúgy nem....
Persze, hülye kérdés hogyne gondolkozott már el ilyenen az ember.
Én is, elgondolkoztam, pedig amúgy elégedett vagyok az életemmel, nagyon is.
De hát csak eljátszik a gondolattal az ember.:-)
Leírom, ha van kedved Te is írd le, kíváncsi vagyok rá!:-)

Első helyen még mindig az őrségi házikó áll, lassan belátom, álom marad ez nekem, nekünk.
Másodikra, felülnénk egy repülőre,  mind a hatan és elrepülnénk valahova, Soha nem repültünk, jó lenne ezt az élményt is megtapasztalni, együtt. Van egy pár hely a világba, ahova Zsoltival kettesben egy jó bakanccsal megjárnék. Közben tudnám a gyerekek jó helyen vannak. Persze, van amit velük is megnéznék, élményt gyűjtenénk. Ezt nagyon sajnálom, hogy nem tehetjük meg. Persze tudom, nem kell ahhoz több ezer kilométert utazni, hogy ezt megtegyük, de azért jó lenne, egy kicsit messzebb is menni, feszegetni a határainkat..
Ha megtehetném, kipróbálnék egy automata váltós csoda kocsit. Mindenféle extrákkal felszerelve, milyen lehetne vezetni? Majd visszaülnék az én kedvenc 15 éves zafimba.:-))))
Építenék egy szaunát, irtóra élveztem a nyaralás alatt is. :-)
Lenne egy nagy kemencénk is kint, de bent is lenne egy nagy kandalló, álmom valósulna meg vele, mert imádom, hallgatni a pattogó tüzet,(nagyon keveset hallom.:-(  )

Ha megtehetném megcsinálnám a kis reggeli kávézót, kis asztalokkal, színes székekkel...aki régóta olvas tudja milyen is ez..:-))))

És ti?????

8 megjegyzés:

  1. Annyi -mi lenne ha- álmom van, hogy leírni sem tudom :D
    Első helyen hármaska van, aki kisfiú, és már lepapíroztunk neki egy dátumot a jó jövőre nézve, aztán majd dönt ahogy szeretne...
    Arról, hogy hol élünk, egy szavam sem lehet, már csak kicsit szebbé kéne pofozni az egészet kívül-belül, meg nekem aktivizálni magam... jaj, de örülnék, ha végre összejönne a könyvespolc-rendszer a rengeteg imádott könyvemnek...kézimunkában szeretnék jobb lenni, jobban megtanulni a nyelveket, biztonságos autó, ahhoz legalább egy alap garázs összecsapása, hátulra egy házilag épült kemence a régi téglák felhasználásával (na, most futott ki a leves, rohantam) komolyabban foglalkozni a fotózással, még életem folyamán írni legalább egy könyvet :D A már cseperedő gyerekekkel rengeteget kirándulni, érdekes eseményekre járni, színházba, stb...
    Jaj, nem tudom karámba terelni a sok álmomat... :P

    VálaszTörlés
  2. 100 évre egészségesek szeretnénk lenni, ez lenne az álom.

    VálaszTörlés
  3. Most nagyon elszegyelltem magam....mert en csupa olyan dolgot csinalnek,amit egyedul kell....nem a csaladdal.Szoval az valahogy ugy lenne,hogy csak en lennek es.....de utana visszajonnek hozzajuk :)

    VálaszTörlés
  4. Az őrségi álom közös... mert az számomra valami megnyugvást, helyünkre kerülést szimbolizál. De persze ahhoz mindent fel kellene itt számolnunk, és a bizonytalanba mennünk, sokkal-sokkal messzebb a családnak azon ágától, akik már így is messze vannak tőlünk. Így hát marad álom...
    Egyébként meg álmodom egy olyan életről, ahol nem 9 órát kell a munkával töltenem (meg még ennyi-amannyit, amit ráhúzok pl. hajnalonta itthonról), amikor úgy jövök haza, hogy az agyamban nem maradnak benne a napi nehézségek és sok-sok türelmem van a gyerekekhez. Talán erre lenne a legnagyobb szükségem, hogy ne állandó kétségek között agyaljak azon, mindent megteszünk-e értük, magunkért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valaki mondta nekem, soha nem lesz vége a kétségeknek, ha felnőnek a gyerekek, akkor sem. Szerintem csak átalakulnak a dolgok..van ami mindig előbbre kerül, és akkor már a régi dolog, nem kap akkora figyelmet..
      Pihenni kellene...nagyon, nagyon!

      Törlés