2015. szeptember 10., csütörtök

Nem jött be...nem baj!

Nem jött be a mantrám!:-( Már sütöttünk, két orr fújás között almás pitét, sül a csirkecomb, a plüss állatkák már sorakoznak az előadást megnézni..:-)))) Ebből kitalálható a legkisebbem van itthon mától...nem is lenne baj ezzel...legszívesebben én is csak a kanapén mesét néznék..(allergia, lenyom), de még postára kell(ene) mennem, majd délután suliba is....vasalásról ne is beszéljek...á, az megvár szerintem holnapra is.

Nem panaszkodom, mert akkor csak lehúz...Éljen, hogy így vagy ahogy van!:-) Csak legyen elég zsepink!:-))))

Úgy olvasnék valami jó könyvet...de nincs! Lesz majd nemsokára mit olvasnom, Az ember tragédiáját...hát valami másra gondoltam.;-)

És utálom, hogy mikor azt hallom óránként, hogy délután beborul és esni is fog, akkor dél előtt 20 perccel már hűvös borús idő lesz!

10 megjegyzés:

  1. Nonono....:) Az ember tragédiáját imádtam - persze asszem, hatalmas érdeme volt ebben a magyartanárnőnknek, aki olyan szuperül tanította, hogy nemtomhányszor elolvastam. Szóval szerintem érdekes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebből látszik, hogy én még nem olvastam (irulóspirulós..):-))))) Majd elárulom, hogy tetszett!

      Törlés
  2. Látod, Csenge megoldott egy picit a nehézségből, csinált magának szabadságot :) (ebben mi különösen rutinosak vagyunk)... Az előbbi posztodra visszatérve, csak most olvastam tényleg annyi sok minden van, amit csinálsz, hogy nem csoda, ha eleged van. Az angol menni fog majd, ráérzel biztosan, ahogy az összes többire is tavaly :) és arra meg ne is gondolj, hogy egyedül vagy, mert ez sehogy sem igaz, sem itt, sem otthon, hiába tűnik úgy szerintem :) ...(Azt már csak így jegyzem meg, hogy Krikszihez csatlakozva nekem is tetszett Az ember tragédiája :) , hidd el jó lesz :) ...)

    VálaszTörlés
  3. Jobbulást, kitartást! Itt is hűvös van már, majd' megfagytam a férj meg térdnadrágban nyomta (érdekesen néztünk ki a városban).
    Kötelezőből én a Kincskereső Kisködmönt olvastam a nyáron Bencével.....már előre rosszul vagyok a felsőbb osztályos könyvektől, imádok olvasni, de a kötelezők nem tartoznak a kedvenceim közé. Nyilván, mert kötelező. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, és ráadásul nem is a gyereknek kellene elolvasnia, hanem nekem...:-)

      Törlés
  4. Jobbulást nektek!
    És igen, Az ember tragédiája egy remekmű, csak ne úgy kezdj neki, mint "kötelező" olvasmánynak: az előítéletek sokat rontanak az ember- egyébként ösztönös- véleményén. Szerintem tetszeni fog..:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi..Igen, most azért másképp olvassa az ember a kötelezőket..:-)

      Törlés
  5. Szerintem hallgasd is meg, hangoskönyvként is fent lehet és Sinkovits, Bessenyei mondja- fantasztikus! Itt egy részlet https://www.youtube.com/watch?v=nwDRd1PykoU

    VálaszTörlés