2016. január 19., kedd

:-(

Lehet, hogy már ennyi volt a blogolás? Bezárnak a blogok, csökkennek az olvasók, nem írtok, én sem írok valami eget rengetőt...lehet ennyi volt??? Lehet, hogy kimerült?


Pedig izgalmas este volt 18 évvel ezelőtt...nekünk!

Hiányzik, hogy nem írtok..:-(

25 megjegyzés:

 1. Én most leültem, ez az idő, majd írok. Ne aggódj.

  VálaszTörlés
 2. NAAAA nee:( ma még most olvastalak és ilyeneket irsz?nem kéne:))

  VálaszTörlés
 3. Mi volt 18 évvel ezelőtt? Esküvő, születés?
  Tényleg sok blog bezárt, sokan átmentek fb-re, de aki maradt az már túlélte.:-) Annak van mondanivalója, vannak olvasói, barátai.:-)

  VálaszTörlés
 4. 18 év?Ja akkor Mesi szülinap:))Isten éltesse a nagykorú leányzódat!

  VálaszTörlés
 5. A tartós elem is merül. Töltődni kell néha. Oszt utána, uccu neki! :)

  VálaszTörlés
 6. NE viccelj! A blogolas egy terapia, abba ne hagyd, meg ha nem is irunk megjegyzest mindenik poszthoz! Boldog szulinapot Mesinek!

  VálaszTörlés

 7. Boldog születésnapot Mesinek!
  Sokkal-sokkal jobb egy blogot olvasni, mint a fb-n a futó sok tartalmatlan beirást. Még akkor is, ha nem irunk neked olyan sűrűn, akkor is egy nagy csapatnak érezzük. ( az én kis blogomra meg igazán nem ir senki, pedig látom, hogy megnézik)

  VálaszTörlés
 8. Isten éltesse Mesit!!!!♥
  Én a napokban fáradtam kicsit el ,a saját blogom írásában is és az olvasásokban is.DE most itt szomorkodsz és erre rögtön írni kell.:)
  Vannak néha ilyen kis szünetek. A blogokat mindig jobban fogom szeretni,mint a fb-ot.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És elég sok időt elvesz a net az életből.Nem mindig jut rá.Főleg.ha elromlik még a gép is....

   Törlés
 9. Attól, hogy nem mindig van komment még olvasnak. :) Lehet nincs mindenkinek mindig ideje írni, elég az olvasás is ;)

  VálaszTörlés
 10. A ritkuló bejegyzés sokszor elveszi az én kedvemet is és még vannak akik el is mennek úgy veszem észre! Semmi gond Anikó néha így néha úgy! Mesi nagylányodnak nagyon boldog szülinapot kívánok!

  VálaszTörlés
 11. Igen, kevesebb a komment, mégha több is az olvasó. Te is ritkán írsz nekem, az én blogomra és látod, én is neked. Igyekezni fogok gyakrabban nyomot, egy üdvözletet, vagy akár csak egy szívecskét hagyni magam után. Mesinek boldog szülinapot kívánok :-) ♥

  VálaszTörlés
 12. Isten éltesse az elsőszülöttet!!!
  Nem baj, ha nincs hozzászólás, a blogolás maga egy terápia - és olvasód szerintem vagyunk nagyon sokan.
  Én pl. tegnap többet dolgoztam az átlagosnál, és este szurkoltam a vízilabdás fiúknak - megjegyzem jól szurkoltunk :) - aztán meg eldőltem - de ma olvastalak!
  Nagyölelés Boszi

  VálaszTörlés
 13. Arra is gondoltál talán Anikó, hogy úgy egészében kevesebbet írunk, mi blogosok a saját blogunkba is, ha jól értettem. Ezt én is észrevettem egyébként, de talán ez a január most egy ilyen időszak,ebben a pár hétben én is kevesebbet írtam magamhoz képest, most meg írnék, csak leterített egy szuper vírus, szóval van igazolásom :) . Egyébként, meg ha nem is mindig írok kommemtet, akkor is olvaslak folyamatosan ám :) ! Isten éltesse drága Mesit, nagyon boldog nagykorúságot kívánok neki :) ! Ölellek sokszor :) !

  VálaszTörlés
 14. Boldog születésnapot Mesinek!
  Tényleg kevesebbet írnak, nekem sincs mostanában kedvem hozzá. Majd megjön az ihlet!

  VálaszTörlés
 15. Ó, én is olvasok, de nyomot ritkán hagyok, pedig tudom milyen nagy örömet tud okozni egyetlen hozzászólás is. Apró csoda a mai napig, hogy bárki is elolvas, mi több hozzászól a kis naplómhoz.

  VálaszTörlés