2016. január 14., csütörtök

tudtam én..

A végén elrendez mindent az élet. Bence tegnap estére 39,4 fokos lázat produkált, szédült, fájt a feje. Már előtte nap is nem jól volt, akkor a foci meccsek miatt hittük azt, hogy fáradt! Tegnap meg a sulit szidta, milyen levegőtlen, meleg volt a terem egész nap. Én azt hittem csak fáradt, mert a hormonok is dolgoznak, sokkal jobban fáradnak...de este ez a magas láz...ma lett volna lehetősége fizikából javítania. :-( Persze nem ment suliba, most csak hőemelkedése van. Írtam az ofőnek, még nem jött válasz. Remélem szombatig jobban lesz, akkor lesz a központi felvételi.
Tegnap délután tanultam angolt, és egy kis törit, olyan boldog voltam, hogy rájöttem egy angol nyelvtani részre, amiből ma nagy dolgozatot írunk.:-))))

Mióta van szárítógép, megdöbbentően kevesebb a por a lakásban. Egy marék por, szösz jön ki egy adag ruhából, és olyan 2 liter víz. :-O  És a pára is, nem mondom, hogy teljesen megszűnt, de sokkal kevesebb. És arról már nem is beszélek, milyen finom puhák, illatosak azóta a ruhák.:-)

2 megjegyzés:

  1. Én is akarok! Milyet vettetek végül?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elektrolux, hőszívatyúsat, kevesebbet fogyaszt, és kisebb hővel dolgozik, így soha nem gyűröttek a ruhák nem mennek össze! https://szaritogep.arukereso.hu/electrolux/edh-3284-pdw-p110804087/ ilyesmit, kinézetre így néz ki, de az ára nem ennyi volt

      Törlés