2016. november 23., szerda

egy kettő, egy kettő...

Fő a változatossá...hétfő fizikai, kedd szellemi, szerda  fizikai, csütörtök gondolom megint szellemi, és péntek megint fizikai fáradtság, de nagyon.:-( Közben tanulni kell, meg kértek sütit péntekre, meg az oviba adventi gyertyagyújtást oda is sütni kell, közben ebéd, ma éppen vacsora, mert az előbb lett kész a sárgarépa rozmaring ágyon sült csirkecomb, meg rizibizi.Kell a kalória, mert tegnap már csak gyors zöldbab főzelék készült.
Közben jönnek az infók, dec 15 két föci beadandót kell írni, meg a házi doga magyarból, jövőhétre, meg el kellene kezdeni a bioszt is..és akkor még a többi tétel kidolgozása, ami összesen 100db lesz. És legyen tiszta ruha , és ne morogjak.
És akkor még nem is beszéltem, arról hogy olvasni kellene kötelezőt, Szabó Magda stb. holnap fizika doga...na be is fejezem, nemsokára jön a ház ura, eszünk, aztán gyorsan elterelek mindenkit aludni..:-) Magamat is.

6 megjegyzés:

  1. Hajrá! Csináld csak, mert úgy látom élvezed. Persze, hogy fárasztó.

    VálaszTörlés
  2. Úgy érzed élvezem? Fáradt vagyok, morgok, ideges vagyok, feszült... Ez jó??? Persze fáradt... És igen, drága Bea, csinálom :)

    VálaszTörlés
  3. Igen. Aktív vagy. Ennek vannak velejárói. Csináld csak, ez a tevékeny életmód jó. Nemsokára vége a tanulási időszaknak! Kitartás! Ha annyira kibírhatatlan lenne mérlegelnéd és feladnád. Most már ne!!!

    VálaszTörlés
  4. Te miért nem írsz az én blogomra?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért mert mostanában annyi időm van, hogy olvasok, de szoktam írni, az igaz nem mindig.

      Törlés
  5. Anikó milyen "katonás" vagy a címben.DDDD
    Ügyes vagy, mint mindig, morogni meg néha kell...)))
    Nem tudom mit csinálsz majd, ha befejezed a sulit, és sok szabadidőd lesz....!?DDDDDDDDDDDDD
    Persze attól nem tartok, hogy nem táblázod be magadat újfent.))
    Sok erőt, kitartást /ami Neked van!!/, na és persze jön az elmaradhatatlan siker!)

    VálaszTörlés