2015. február 22., vasárnap

...gondolok Rátok!:-)

Érzem kedves blogot író barátaim, hogy kicsit olyan tél végi, depi hangulat van a blogokon. Vagy csönd!
Tudom, már várjuk a meleget, a napsütést, az illatokat, a madár csicsergést...eljön! Tudjuk ezt, most mégis olyan messzinek tűnik ..
Tudom mikor minden rossz, nem vigasztal a más "nyomora", mikor nagyon szürkén, feketén látsz mindent, mikor arra gondolsz, "bezzeg neki..." minden jobb, pedig tudjuk, dehogy!

Könnyen dumálok most. Bár itt is sincs tavasz, sőt szürke, hideg minden...és nem kolbászból van a kerítés, és a kamaszaim hozzá állása sem változott semmit (vagy nem sokat), viszont, boldog, nyugodt, és JÓL vagyok! Hiszen, ma is megölelt valaki, szeretettből, hiszen ma is volt kiért ténykednem..elkezdtem egy új könyvet, izgalmas, milyen is lesz??? Apróságokból építkezem...
Ilyenkor úgy átadnám Nektek is! Hogy kicsit visszaadjak azokból sok, sok jóból amit eddig kaptam Tőletek! Mert mind fontosak vagyunk, és egyediek!
Most vegyétek úgy, kaptok egy nagy ölelést, és hogy gondolok RÁTOK!
(kép:net)

8 megjegyzés:

  1. Ez most telibe talált :-( köszi az ölelést - szükségem is van rá... amúgy semmi 'nagy' bajom, de mégis van valami, nem tudok rátappintani - inkább azt mondanám minden.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ((())) Jól van, tudom milyen ez! Ahogy jön ez az érzés, majd megy is, hidd el!!!!

      Törlés
  2. Köszi, a legjobbkor :)
    Tudod mit nézek? Öltések közt az idő. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) Ú, most ezt nem láttam, tetszik a film, még úgy is, hogy egy kicsit az előző rész vontatott volt, de hova sietünk nem????:-)

      Törlés
  3. Köszi, nálam is nagyon jól jön! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked külön nagy ölelés, apukád miatt!((()))

      Törlés
  4. Anikó köszi, örülök nagyon az ölelésnek :) ! Bár szerencsére rossz kedvem nincs, de ahogy te is írtad inkább apróságokból építkezem most, és valamiért kevesebb idő van most blogolni, mert hetek óta például olvasási láz van rajtam (persze a többi mellett :) ). Puszillak és én is ölellek :) ...

    VálaszTörlés