2015. február 20., péntek

ma..

Ma önző leszek. És takarékos üzem módban fogok létezni. Nincs időre rohanás, nincs igazán kötelesség, ha igazán lustálkodni szeretnék, akkor filmet néznék egész nap, vagy a szemhéjamat alulról:-))))
De azért ezt nem lehet, mert Csenge itthon van, és reggel "csak hárman" kérdezték meg mi lesz az ebéd? :-) Éhesek, mindig éhesek!:-)
Tehát főzni fogok, meg mosni, meg vasalni is kellene, DE előtte beveszek gyógyszert, mert imádom, a gyönyörű meleg napsütéses napot, de a fejem nem.:-(

Biggyesztés: maradt tegnapról, legalábbis azt hiszem marad, (nem néztem meg a lábast) leves, és csinálok mellé szilvás gombócot, és nudlit.

Szép napot Nektek!

4 megjegyzés:

  1. Finom puha a szilvásgombócod tésztája? Ha igen, akkor elárulod?
    Ha fejfájós vagy, akkor azt olvastam (nekem szerencsére még sosem fájt komolyan, csak nátha esetén a tarkóm), hogy sokszor kiderül, hogy kevés vizet isznak az emberek.
    Megyek vacsorát csinálni, gondolom Nálatok is lassan körbe ülitek az asztalt....
    Jó étvágyat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen puha a tésztája, de hogy mennyi az arány? 1 kg krumplit megfőzök sós vízben, majd langyosan összenyomkodom, bele 2 evőkanál gríz, olaj is annyi, majd 1 nagy tojás, vagy 2 kicsi, és annyi liszt amennyit felvesz a krumpli. Puha jó kis tészta állaga legyen.:-)
      Én sem sok vizet iszok, de gyerekorom óta migrénes vagy, örülj, hogy nem vagy az!
      Vacsora ritkán körbe ülős, ötig folyamatosan jönnek haza, heti két este én nem vagyok itthon, És ha hazajönnek, mindig főtételt esznek, mert senki nem intézméynben evős, ja nem igaz,, Csenge az, de ha hazjön egy órakor mindig eszik:-) Így változó időben, folyamatos evés van délután és este....és mindig!:-)))))

      Törlés
  2. Nálunk is nudli recept alapján készül a gombóc:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Finyásaknak nudli, de úgy kellett most gombócot eldugnom...:-)))

      Törlés