2015. február 4., szerda

Nekem:-)

A világ legjobb (majdnem,-) érzése, mikor elmúlik a migréned, már sötét van, nekem mégis napsütés..mosolygás...:-)
Ma migrénnel dolgoztam, van ez így, de már túl vagyok rajta. Már tegnap is fájt délután a fejem, iszonyú rossz töri dogát írtam. Lehet megírom jövőhéten is. Veszteni nem vesztek, a jobbikat írja be. Meg biosz doga is lesz, utána föci...megy már hajtás..nem baj, szeretek suliba járni, olyan jó családias a hangulat, kivéve, pár fiatalt, nem bírtam ki szó nélkül, rászóltam a fiúra, ne szotyizzon már az órán...de most nem???:-O Ott is hagyta a szotyihéjat az asztalon. Rájöttem miért járnak az ilyenek. Kapnak diákigazolványt, 21 éves korukig, családit is...
Zsolti szabadságon, juhéjjjj...
Csengének név napja, juhéjjj. Kapott Hello Kitty-s plédet. Nagy az öröm.:-)))
Süti hétvégén lesz, valami kedvenc.
Mai biggyesztés: Zsolti csinálta, halat sütött, meg krumplit, és gombás mártást csinált hozzá. Anyósom Csengének egy nagy adag madártejet csinált, most forró kapucsínót iszok, Dávid csinálta bizony...mert jó NEKEM!:-)

14 megjegyzés:

  1. Veled együtt örülök. És boldog névnapot Csengének és ide nekem madártejet. Vagy a sülthalat...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!
      Gyorsan nyisd az ablakot, teleportáltam mindent!:-))

      Törlés
  2. Szomszédasszonyom migrénes, rohamos, együtt érzek veled. Jó, hogy segítők vannak körülötted,. Boldog névnapot az ünnepelt pici nagylánynak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük Druszám!
      Igen sok segítőm van...;-)

      Törlés
  3. Anikó, jó neked! Itt még tart a migrén, még holnap estig :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom(()) csak az a furcsa érzés ne lenne, mintha átment volna az úthenger rajtam.:-(

      Törlés
  4. Csajo tessék mozogni! Én is migrénes vagyok, de valahogy hogy ha rendesen, aktívan mozgok heti 4-5 alkalommal és iszok eleget, sokkal kevesebbszer jön elő ( remélem nem kiabáltam el ) és a nospa + Flector Rapid kombó is működik! Csengének boldog névnapot! Pusszi!

    VálaszTörlés
  5. De jó, hogy süt már a nap nálad :) , és főleg, hogy elmúlt a migréned, azért ezzel elég rossz lehet dolgozni is! A drága, kicsi Tündérlánynak pedig nevetős, boldog névnapot :) , biztos szép napja volt :) ! (Amúgy mi is kedvenc plédet vettünk nemrég Tomának, csak mi Verdásat :) , hát igen, más a fiú és más a lány kedvenc :) )... Sok puszi Nektek :) ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, még annyira bennem van, mikor a fiúknak vettem pókemberes, verdás cuccokat.:-) most megint rózsaszínben élünk.:-) nektek is nagy ölelés((()))

      Törlés
  6. Utólagos boldog névnapot Csengének. Szép hétvégét nektek.

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Hová tudnék neked mailt írni? :)
    Sz.

    VálaszTörlés