2015. április 22., szerda

Így lesz...:-)


Vicces volt reggel, de már tegnap délután, arra gondolni, két év múlva, (ha minden jól megy) én is nagy izgalomban leszek ekkor, nem csak Mesi.:-)
Jövőhéten ballagás lesz az iskolánkban. Vicces ebben az volt, hogy majd jönnek a rokonok az én ballagásomra, a saját gyerekem például.:-) Ki is figurázott reggel a drága családom...hogy én mint vén banya, szinte járókerettel (jó, ez erős túlzás:-))), megyek majd végig a termeken, én még azt is mondtam, hogy viszont jó lesz, ha elkezdenek gyűjtögetni a ballagási ajándékomra..;-)))) Ja és még azt is mondták, szó szerint, hogy rám teljesen igaz lesz a "ballag már a VÉN diák...tovább..tovább":-)))))

Na és a töri megint nem annyira sikerült, megírom újból, de a kémia, nagyon jól sikerült! Annak nagyon örülök. Töriben meg szokásos, hiába tudom, van egy csavaros kérdés, és kész...ott nem lehet hibázni, igen vagy nem..ezért jobb abból, szóban felelni.

Na lassan megyek palántáért, holnap az oviban ültetnek.


6 megjegyzés:

  1. Nálunk ma ültetnek az oviban és muskátlit kellett vinni. Vittünk:) Örülök, hogy jobb a kedved!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én vettem büdöskét, meg árvácskát, meg valami másmilyet..:-)))Meg itthonra,oregánót, meg paradicsom palántát..tudom tudom jönnek még a fagyos szentek..:-)))
      Kedvem jobb,ennyi bajunk legyen mindig ,amennyi most van!!!!!

      Törlés
  2. Nem sértegetni akarok senkit, de ha nem sikerül egy dolgozat, azt meg lehet írni mindig még egyszer? Nappali tagozaton ilyen nem volt! Jelenleg sem tudok róla, hogy ez így lenne, a nappali normál iskolába biztos nincs ilyen! Nagyon furcsa ez nekem. A levelezősöknél mindenhol így működik? Esetleg ez az iskola teheti meg ezt? A szakmai felnőttképzésben sincs ilyen, hogy nem sikerült elég jól, majd megírom még egyszer jobbra! Hihetetlen!
    Kata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát Kata ez úgy van, hogy a töritanár három alkalommal engedi megírni a dolgozatot, három különbözőt. Elsőt megírjuk együtt aki ott van, csendben.majd a következő két órában lehet újra írni, aki pl nem írt vagy javítani akar. Ha kettőt vagy hármat írsz, mindig a jobbikat írja be,ha ezalatt nem írsz, akkor egyes. Szerintem ez jó így, felnőttoktatás, és nagyon sokan két munkahely és család mellett csinálják, le a kalappal elöttük!!!

      Törlés
  3. Szerintem az is szuper, ahogy te csinálod, nálad is le a kalappal! Az ültetést pedig ne is mond, már egy ideje kattogok rajta, hogy mit hova, mit és mennyit :) , szörnyű, minden évben ez van :) ... Puszillak :) ...

    VálaszTörlés