2015. április 17., péntek

Kicsit...


Tegnap megírtam az angolt. Rossz lett, vagyis ahogy vesszük, éppen hogy kettes, 23 pontból, 12 értem el, és mivel 50%-tól adja meg a kettest, így, alá véste, hogy kettes alá..:-) Jó fej tanár amúgy és volt sok egyes is, elég sok. Lehet javítót írni, nem fogok, még úgyis írunk majd, hármasnál jobb nem leszek belőle. Értem a nyelvtant a mostanit, alkalmazni nem mindig tudom, mert ahhoz érteni kellene a mondatokat, tudnom kellene fordítanom, tehát tanulnom kellene a szavakat. Még nem késő komolyan neki állni, még tudnám tanulni. Tehát neki kell állnom tanulni rendesen. Csak úgy fog menni.

De őszinte leszek, nagyon rossz mostanában a suliban, vagyis ez így nem igaz, mert sokat tanulunk meg nevetünk....de, ...nagyon zavaró egypár osztály társam. Nehezen viselem a "énközpontuságot" Ez hiányzik belőlem. Talán, ha bennem is erősebb lenne, ez az énénénén...tulajdonság, jobban viselném.
Nem tudom ezt rendesen kifejezni, sem írásban sem szóban, mit érzek. Leszívják az energiámat, pedig olyan jó lehetne, olyan jókedvű..helyette, para a dolgozat alatt, para amit nem tud, tudnak, amikor meg tud valamit, akkor az a elégedett stílus. Nem tudom miért??? Na, de nekem is meg kell tanulnom ezt az énközpontságot, akarom vajon??? Ennél jobban akarom??? Nem nagyon, én szeretek mást is megkérdezni őszintén a hogy van, mi újság, segíteni amiben tudok,és ha nem tudok valamit én megmondom, nem szépítem,hogy tudom, és én vagyok maga a tökély, mert nem... Meghallgatni, elolvasni...nem hiszem, hogy érthető, de jobb, ha kiírom magamból, mert olyan rossz érzésem van miatta.

Jól érezte magát Csenge az állatkertben, de azért össze voltunk tapadva reggel, hiányoztam neki tegnap, nekem is hiányzott ő. És péntek van, juhéjj...
Szép hétvégét Nektek!

2 megjegyzés:

  1. Mondd meg neki, hogy nem akarod ezt hallgatni. Elég idős vagy már hozzá, tudom, hogy nehéz, de nehogy már más miatt érezd te rosszul magad, egy amúgy jó közegben!
    - "Ne haragudj kedves XY olyan fáradt vagyok, nehéz volt a héten a gyerekekkel is, kérlek ne mondogasd nekem folyton, hogy ez meg az, mert még fáradtabb leszek és nem is tudok úgy figyelni. "
    Ha hülye megsértődik és megérdemli, ha nem hülye, ő kér bocsánatot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van. De valahogy itt is az dominál , hogy megértem őt! Hiszen majdnem egxkorúak vagyunk, egyidős nagylányaink vannak, nincs stabil kapcsolata...bizonytalan stb. Jópofizva mondom neki..
      De nem nagyon érti. Neki ilyen a jelleme. Amúgy nagyon aranyos, látod..nem nagyon tudom meghatározni, de nem jó mégsem....

      Törlés